Hotel anmeldelse: Masseria Mongiò dell`Elefante

I får her en anmeldelse af Masseria Mongiò dell`Elefante, som er et hotel beliggende ved Baia die Turchi nær Otranto i den sydlige del af Apulien. Dette var det sidste stop på vores roadtrip rundt i Syditalien. Og efter 2 uger på farten søgte vi et hotel, som var en god base for oplevelser, men i den grad også et hotel hvor vi kunne slappe lidt af. Vi tilbragte 3 nætter på hotellet hvor vi fik rig mulighed for at gå på opdagelse i nærområdet. Området gav mulighed for st komme tæt på naturen, og mulighed for at slappe fuldstændigt af.

S P O N S O R E R E T

Masseria Mongiò dell`Elefante

Vores ankomst ved Masseria Mongiò

Masseria Mongiò dell`Elefante var som sagt det sidste stop på vores syditalienske roadtrip, og jeg må indrømme at vi på dette tidspunkt trængte til at komme indendørs og få benene lidt opad. Vi fik en dejlig fornemmelse, da vi kørte op mod hotellet hvor vi kunne se et nyanlagt haveanlæg og terrasse samt en stor swimmingpool hvor man kunne bruge et par timer på at plaske rundt. Kort efter at have parkeret bilen, blev vi mødt af personalet, som ville hjælpe os med vores bagage. Kort herefter havde vi klaret alt det formelle ved indcheckningen, og fik nøglen i hånden, og kunne begive os mod vores værelse.

Vores værelse

Vi checkede ind på et hotelværelse indrettet med smukke jordfarver, og hvor der var tænkt over detaljerne. Blandt andet var jeg vild med det lille men funktionelle køkken fremstillet i rå materialer, og det fine service med hotellets logo på. Det var generelt bare et nice touch og det virkede utroligt gennemført som helhed. Den øvrige indretning var minimalistisk, og holdt i jordfarver og hvid, og man undgik herved et virvar af farver, som man ellers godt kan udsættes for på hoteller.

Vores hotelværelse var en lille minilejlighed med to soverum og to badeværelser. Wilfred røg i en barneseng inde på vores værelse, og Andrea fik derved et helt rum for sig selv, hvor hun kunne få lov til at nyde godt at lidt italiensk børne tv. Herudover nød vi godt af det lille minikøkken, som vi anvendte til opbevaring og anretning af snacks. Vi ser det altid som en fordel at der er et køleskab.

Masseria Mongiò

Masseria Mongiò

Hotellets faciliteter

Masseria Mongiò dell`Elefante er et lille fire stjerners hotel med 12 små suiter. Hotellet ligger nær havet, og har en dejlig stor udendørs swimmingpool samt indendørs spafaciliteter. Poolen var desværre stadig lukket under vores besøg, da vejret endnu ikke artede sig til en svømmetur, men vi fik nydt godt af den lille spa. Her var der et lille opvarmet bassin, samt en sauna. Så det var altså ikke voldsomt overdådigt, men trods alt nok til at man kunne koble lidt fra.

På hotellet er der desuden mulighed for gratis brug af cykler hvis du skulle have lyst til at udforske nærområdet. Desuden tilbydes der også børnepasning på hotellet, hvis man skulle have brug for dette. Og så var der gratis morgenmad, gratis parkering og gratis wifi – 3 ting vi altid sætter pris på når vi rejser.

Masseria Mongiò

Hotellets beliggenhed

Masseria Mongio er et smukt hotel beliggende langs kysten ved bugten Baia dei Turchi, som er berømt for dens krystal klare vand. Her får du rig mulighed for at komme ud og opleve naturen og landskabet rundt om hotellet. Lån f.eks. en af de gratis cykler, eller gå en tur langs stierne ned mod stranden og mærk vinden og bølgernes brus. Hotellet ligger desuden nær Otranto, og har en perfekt beliggenhed hvis du ønsker at opleve området i det sydlige Apulien, også kaldet Italiens hælespids. Disse oplevelser kommer vi meget mere ind på i det kommende indlæg.

Masseria Mongiò
Masseria Mongiò

Maden hos Masseria Mongiò

Sidst, men bestemt ikke mindst er der maden. Først vil jeg nævne den suveræne morgenmadsbuffet. Nok mest fordi at jeg personligt er vild med kage – og hver morgen stod der friskbagt kage klar, og der var altid tre forskellige slags. Men selvfølgelig var her også brød og pålæg samt frugt og morgenmadsprodukter. Vi spiste også aftensmaden på hotellet en aften, og fik en udsøgt 3 retters menu, hvor der virkeligt var kræset for detaljerne. Vi fik serveret 3 smukke anretninger og fik i den grad forkælet vores sanser.

Masseria Mongiò

 

 

Skriv en kommentar