Familieferie Forlystelsesparker Nordjylland

Helt ude i skoven – hos Fårup Sommerland

Vi var i lørdags afsted i Fårup Sommerland med et vennepar, og vi havde en hyggelig dag med masser af sjove forlystelser der passede lige til vores behov. Fårup er et sommerland for hele familien – og bestemt også for de store børn.

faarupsommerland_indgang

Helt ude i skoven

Jeg havde naturligvis hørt det velkendte slogan, men havde dog ikke givet det meget tanke. Men snart gik det op for én, at parken var fyldt med små grønne områder og høje træer. Man må sige at man kommer helt ud i skoven! De mange grønne områder i parken giver dig rig mulighed for at sætte dig ned og nyde solen og din madpakke i ro og mag. Faktisk bliver der lagt op til at du kan holde din egen picnic, og du kan vælge også at grille ved Weber Grillpladsen.

Forlystelserne

For dig der elsker de vilde forlystelser kan du give dig i kast med de hæsblæsende rutchebaner. På Orkanen kan benene flyve frit mens du flyver med fuld fart på 453 vilde meter, Lynet skyder dig afsted fra 0 – 80 km/t på blot 2 sekunder, eller prøv falken, Danmarks hurtigste trærutchebane. Herudover er der også et stort udvalg af forlystelser til de helt små eller for vandhundene. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Se en liste over alle forlystelserne.

faarupsommerland_rutchebane

Hent appen

Dette er en rigtig fin app der hurtigt kan give dig et overblik over parken. Du kan se et kort over parken, og du kan desuden se hvor lang kø der er til de forskellige forlystelser. Herudfra kan du planlægge dine næste aktiviteter. Herudover kan du finde en højdeguide, der igen giver dig et hurtigt overblik over hvilke forlystelser du kan prøve. Så husk at hente denne praktiske app inden dit besøg, og få mest muligt ud af dagen.

Godt vejr vs. dårligt vejr

Det er lækkert at være i sommerland på en lørdag i høj solskin, men på disse dage kan du også være sikker på at parken er propfyldt med andre glade gæster. Hvis du ønsker at have parken mere for dig selv, og med færre gæster der står i kø til forlystelserne bør du overveje at tage afsted på en hverdag og muligvis endda en dag med “dårligt vejr”. Vi var afsted en dag med 15 grader og grå himmel, og havde kun 0-10 minutters venten ved alle forlystelser – flere steder hoppede vi direkte på. Selvfølgelig har det også noget at gøre med hvornår på sæsonen man besøger parken. Brug evt. ovenstående app til at se hvilke dage der har korte køtider.

faarupsommerland_kano

HAR DU BESØGT FÅRUP SOMMELAND?

 

Opdagelse.dk blev inviteret af Fårup Sommerland

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  henry dahl
  7. juli 2015 at 9:37 am

  kunne da være fedt at vinde billetter til fårup sommerland har ikke været der i flere år

 • Reply
  ellen aarlit gade
  6. juli 2015 at 8:35 pm

  Det kunne være fantastisk at vinde. Får besøg af to af vore børnebørn, som bor i Schweiz, så må lykken stå os bi!!!

 • Reply
  Marianne Søndelev
  6. juli 2015 at 3:22 pm

  Uh ville gerne vinde så mine børn ka få en på opleveren en hel go lang dag i en sjov skov

 • Skriv en kommentar

  Inline
  Inline