Bag bloggen

Har du den bedste danske rejseblog?

Har du en rejseblog? Så bør du læse med her, for hvert år i marts måned kårer vi de 10 bedste danske rejseblogs. Der findes selvfølgelig ikke en facitliste for hvad der er en god rejseblog, da det er meget individuelt for person til person hvad vi ønsker at læse om og hvad vi betegner som en god blog. Personligt sætter vi indhold, brugervenlighed og det visuelle indtryk meget højt. Men hvad vægter du?

australien_vej_Rejseblog bedste danske rejseblog

Har du den bedste danske rejseblog?

Vi har allerede en god liste over gode kandidater til årets liste, men det har været utroligt svært at vælge. Og så dukker der hele tiden nye spændende blogs op, der rykker rundt på det hele, så du kan stadig nå at have indflydelse på den endelige liste der bliver offentliggjort den 1. marts her på bloggen.

Så har du en rejseblog vil jeg opfordre dig til at rubbe neglene og få skrevet en kommentar til dette indlæg med et link til din rejseblog. Og er du blot rejselysten og på jagt efter gode rejseblogs med masser af inspiration? Så glæd dig til til listen der udkommer 1. marts. Det er et stærkt felt med en masse gode danske rejseblogs!

Tjek de 10 blogs på vores tidligere lister:

Save

Save

Save

Save

Save

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Henriette
  16. februar 2017 at 1:26 pm

  Laver du også en liste for 2017? Det håber jeg, at du gør, for jeg synes det er inspirerende at følge med I jeres lister. Og hvis du laver listen, så kig meget gerne på vores rejseblog http://www.enfamiliederrejser.dk/ :-)

  • Reply
   Rebecca Line
   16. februar 2017 at 6:02 pm

   Hej Henriette :-)
   Ja vi har planer om at lave en liste igen i år, og den bliver offentliggjort i starten af marts. Vi har endnu ikke besluttet os for den endelige liste for 2017, så vi kigger selvfølgelig ind forbi :-)

 • Reply
  Michael Bo Christensen
  10. august 2016 at 7:02 am

  Spritnyt site om Roadtrips i USA. Drivingusa.dk giver råd og inspiration, fra erfaren traveler med 18 rejser i det amerikanske i kufferten. 65 sider + blog med alt det praktiske, fra storbyen til nationalparken. Gratis – hele vejen.

 • Reply
  Anne Kirstine
  19. juni 2015 at 7:02 pm

  Hej. Jeg er nystartet blogger med en rejseblog om oplevelser med og for børn – både i udlandet og i DK. Selvom du har lavet listen for 2015 kunne det da godt være du havde lyst til at tjekke min ud :) http://www.voreseventyr.dk :) Håber at se dig på siden!

 • Reply
  Charlotte
  3. marts 2015 at 6:15 pm

  Du må forlænge listen i 2016 med 5 bedste rejseblogs om USA, Europa, Østen, verden osv ;)
  http://www.newyork-rejsetips.dk er også et besøg værd. Bloggeren rejser tit selv til New York og deler gerne læsernes tips fra New York på facebook.

  Så skal du til New York syntes jeg du skal besøge New York rejsetips. Den opdateres jævnligt og så er hun super sød og hjælpsom hende Tina der har siden.

  Hilsen Charlotte

 • Reply
  Ann-Mari
  19. februar 2015 at 10:17 am

  PS: I Norge og Sverige er alle rejseblogger samlet.
  Måske en idé her i Danmark også?
  norskereiseblogger.no og svenskaresebloggar.se –

 • Reply
  Mads & Camilla
  17. februar 2015 at 11:21 pm

  Det er en super god idé at promovere andre danske rejseblogs og dele dem med alle andre rejselystne. Du kender allerede vores blog, men for en god ordens skyld nævner vi den igen :-D
  Vores blog: http://www.backpackerne.dk/

  Vi håber selvfølgelig at komme med på listen, og være til inspiration for andre!

  Vh
  Mads & Camilla

 • Reply
  Anne Marie Boye
  15. februar 2015 at 8:19 pm

  Jeg har været glad for at følge denne blog i 2014 http://thomaspernilleworldwide.com/
  Måske fortjener den en plads på din liste?

  Venligst Anne Marie
  http://annemarieograsmus.blogspot.dk/

 • Reply
  charlotte gade
  14. februar 2015 at 6:37 pm

  Jamen jamen så skal RejseTanker.dk sørme da også med

 • Reply
  Katja (@Eeyorenyk)
  14. februar 2015 at 5:42 pm

  Jeg ved ikke om man må nominere andre, men den bedste danske rejseblog jeg kender, er afterglobe.dk – Den er blevet en daglig “Må tjekke!” blog for mit vedkommende. <3

 • Reply
  Ann-Mari
  14. februar 2015 at 5:34 pm

  Så fint at dere tipser om rejseblogger. Hva er kriteriene for å komme i betraktning? Jeg bor i Danmark, men er norsk og skriver på norsk…..

 • Reply
  Annette Seier Johansen
  14. februar 2015 at 4:36 pm

  Super ide og det lyder spændende. Vi har en rejseblog, som tager dig med ud i verden. Den er næsten 2 år gammel og her kan du læse rejsebeskrivelser, rejsetanker, tips og anmeldelser. Håber vi kommer med på din liste og spændt på at se den :-)
  Vores blog: http://www.ontrip.dk/

 • Reply
  Mads Larsen
  14. februar 2015 at 4:29 pm

  Jeg hopper også lige med på vognen :) godt initiativ med at sætte endnu mere fokus på de danske rejseblogs! Her er link til min blog: http://www.migogminrygsaek.wordpress.com

 • Reply
  David Sylvest
  14. februar 2015 at 2:06 pm

  Har set frem til det her indlæg og forhåbentligt vil jeg være på listen, jeg krydser fingre ;) Du kender min blog men da du opfordre i artiklen til at smide et link, så vil jeg da gøre det. – http://www.david-sylvest.dk

 • Skriv en kommentar

  Inline
  Inline