Har du den bedste danske rejseblog?

Har du en rejseblog? Så bør du læse med her, for hvert år i marts måned kårer vi de 10 bedste danske rejseblogs. Der findes selvfølgelig ikke en facitliste for hvad der er en god rejseblog, da det er meget individuelt for person til person hvad vi ønsker at læse om og hvad vi betegner som en god blog. Personligt sætter vi indhold, brugervenlighed og det visuelle indtryk meget højt. Men hvad vægter du?

australien_vej_Rejseblog bedste danske rejseblog

Har du den bedste danske rejseblog?

Vi har allerede en god liste over gode kandidater til årets liste, men det har været utroligt svært at vælge. Og så dukker der hele tiden nye spændende blogs op, der rykker rundt på det hele, så du kan stadig nå at have indflydelse på den endelige liste der bliver offentliggjort den 1. marts her på bloggen.

Så har du en rejseblog vil jeg opfordre dig til at rubbe neglene og få skrevet en kommentar til dette indlæg med et link til din rejseblog. Og er du blot rejselysten og på jagt efter gode rejseblogs med masser af inspiration? Så glæd dig til til listen der udkommer 1. marts. Det er et stærkt felt med en masse gode danske rejseblogs!

Tjek de 10 blogs på vores tidligere lister:

Save

Save

Save

Save

Save

16 Comments

Skriv en kommentar