Guided tour til Deserta Island og Farol Island

Dagen i går stod på en guided tour på en af de mange båd cruises der sejler afsted fra Faro. Der findes forskellige tours. Vi valgte en hvor vi besøgte øerne Deserta Island og Farol Island, som er to øer beliggende i Ria Formosa Natural Park. Der var også mulighed for at komme på birdwatching, delfincruise eller kajaktours.

deserta island

Book en tour

Man kan booke disse ture online eller man kan gå ned på gaden og snakke med dem. Firmaerne har en alle en lille bås nede ved havnen, hvor du kan sammenligne priser og ture, men de tilbyder nogenlunde det samme. Vi valgte firmaet Formosamar, da det var dem der talte bedst engelsk da vi skulle booke touren.

Hvad guiden fortalte os

Vi havde en vældig snaksagelig guide ved navn Alain. Han forklarede alting på både portugisisk og engelsk så alle ombord kunne forstå hvad han sagde. Først holdt han ind og begyndte at snakke om fuglelivet og pegede lidt forskelligt ud. Det var dog mest måger og storke g derfor ikke det mest spændende foredrag. Til gengæld fortalte han os lidt om Ria Formosa Natural Park, som var området vi sejlede rundt ved. Dette område består af 5 øer hvoraf vi besøgte de to: Deserta Island og Farol Island. Dette parkområde er et af de 7 natural wonders i Portugal og er derfor en vigtig del af Portugals turisme.

Afgang og varighed

Vi var ret forvirrede over hvor afgang skulle foregå i og med vi var blevet henvist til at gå den forkerte vej rundt om marinaen, men heldigvis var vi i god tid og fandt det rette sted hen. Prisen for denne bådtur var 25€ pr mand. Der er tre afgange i løbet af dagen. 11.30, 15.00 o 18.00 og turen varer ca 2,5 time, hvoraf vi havde en halv time på hver af de to øer.

Skriv en kommentar