7 gode grunde til at besøge Berlin

Vi har alle vores grunde. Her har vi sammensat 7 grunde til hvorfor vi elsker Berlin. Måske du kan genkende dig selv på flere af dem. Har du nogle grunde der ikke er med på listen? Vi vil mægtig gerne høre dine grunde til at besøge Berlin. Del dem med os alle i kommentaren.

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

berlinmuren

1. Berlinmuren

Muren faldt tilbage i November 1989, men du kan stadig finde rester af Berlinmuren rundt omkring i byen. De mest populære spots finder du ved Bernmauer Strasse og East Side Gallery.

2. Byens historie

Berlin har en helt unik historie foruden det tydelige præg efter Berlinmuren, og du kan lære om Berlins interessante historie på et af byens mange museer. Særligt kan det anbefales at tage et smut forbi museet The Story Of Berlin, der forklarer byens historie gennem de sidste 800 år. Dette museum finder du på Kurfürstendamm 207-208.

3. Maden

Når man er i Tyskland skal man med sikkerhed huske at smage på en currywurst med pommes. Denne ret kan på mange måder minde om den danske pølsemix, men med de helt rette pølser.

4. Kunst

Berlin er en by der sprudler med kunst og kultur. Ikke nok med at du finder moderne gallerier der viser moderne kunst – du finder det også i gadebilledet og blandt personerne der bor her

5. Shopping

Der er uendeligt med muligheder når det kommer til shopping i Berlin. Der er et stort udvalg af butikker og shoppingcentre, som du kan fordybe dig i, med tøj og accessories i alle prisklasser.

6. Alkohol og natteliv

Hvad angår nattelivet i Berlin er der flere ting der gør sig gældende. Det er ligesom i Danmark tilladt at drikke på gaden. Er du i Berlin bør du prøve en af byens lokale øl Eschenbrau, Schoppebrau og Brewbaker. Diskotekerne i byen har ikke faste lukketider. Og sidst men ikke mindst er Berlin kendt for sin eksperimenterende lyd i form af electronic.

7. Museumsinsel

For de der elsker at opleve kunst og kultur, så er du her kommet det rette sted. Ved museumsinsel finder du hele 5 verdensklasse museer med udstillinger lige fra arkælogiske fund til moderne kunst.

 

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

Save

Skriv en kommentar