Gratis museer i London

Jeg nyder at tage på museum i ny og næ, og lære om andre kulturer, eller for at se noget spændende kunst der kan inspirere mig. I London har de et stort udvalg af gode museer, og flere af mine favoritmuseer er tilmed gratis at besøge.

britishmuseum_3

British Museum

Dette er et af verdens ældste museer, hvor du i timevis kan fordybe dig i kunst og kulturudstillinger, der skildrer livet helt tilbage fra år 300 for blandt andet Egypten, Grækenland, Romerriget og Asien. Det er en fascinerende samling, der vil give dig et bedre indblik i datidens kulturer.

Nærmeste metro: St Paul’s/Barbican
Læs mere: www.britishmuseum.org

National Gallery

Dette er et kunstmuseum, der rummer mere end 2300 værker af nogle af de største kunstnere. Se værker helt tilbage fra det 13. århundrede og frem til i dag, og gå på opdagelse i forskellige stilarter og tidsaldre.

Nærmeste metro: Charing Cross
Læs mere: www.nationalgallery.org.uk

Museum of London

Lær meget mere om Londons historie på Museum of London. Dette gratis museum giver dig et indblik i livet i London, med en stor samling af arkæologiske fund samt rekonstruktioner. Museet har både faste samt skiftende udstillinger, så der er altid noget nyt og spændende at se.

Nærmeste metro: Tottenham Court Rd / Holborn / Russell Square
Læs mere: www.museumoflondon.org.uk

Natural History Museum

Et af mine favorit museer i London er Natural History Museum. Denne imponerende bygning indeholder flere udstillinger indenfor naturhistorie, hvoraf den nok mest populære udstilling er omhandlende de forhistoriske dinosaurere.

Nærmeste metro: South Kensington
Læs mere: www.nhm.ac.uk

0 456 kopi

Science Museum

Man behøver bestemt ikke at være en videnskabsnørd for at nyde et besøg på Science Museum. Museet rummer 7 etager  fyldt med underholdende udstillinger, med blandt andet en flysimulator. Du finder også spændende udstillinger med medicinhistorien, udforskning af rummet samt en stor samling af ure. Besøg også 3d biografen og bliv omringet af stjernehimlen. Biografen er ikke gratis.

Nærmeste metro: South Kensington
Læs mere: www.sciencemuseum.org.uk

Tate Modern

Tate er egentlig 4 museer, der tilsammen rummer samlinger tilbage fra det 15. århundrede og frem til i dag. Udstillingerne er dog delt op i flere museer. Tate Modern rummer de mest nutidige værker. Herudover får du en fantastisk udsigt ud over Themsen fra museets cafe.

Nærmeste metro: Southwark / Blackfriars
Læs mere: www.tate.org.uk

National Maritime Museum

Dette er verdens største Maritim Museuem, der rummer en stor samling af kunst omhandlende søfart. Lær også de mange historier om opdagelsesrejsende, eller giv jer i kast med sjove aktiviteter for børnene.

Nærmeste metro: Cutty Sark DLR / Greenwich rail
Læs mere: www.rmg.co.uk/national-maritime-museum

KENDER DU FLERE GODE GRATIS MUSEER I LONDON

1 Comment

  • Jeg elsker, at briterne lader folk komme gratis ind på deres nationale museer! Det betyder, at folk der ikke er så velhavende, også kan komme af sted. En smuk tanke. Tip: National Portrait Gallery ved Trafalgar Square er både gratis og godt.

Skriv en kommentar