De bedste græske øer for en middelhavsferie

I Grækenland finder du hele 1400 øer, hvoraf ca 230 af dem er beboet. Med høj solskin og beliggende i middelhavet, er disse øer godt besøgt af turister, og vi vil her gennemgå nogle af de bedste græske øer til en middelhavsferie.

græske øer

God græsk mad på Kreta

Kreta er særligt populær for deres egen oliven olie, ost og vinproduktion, men på øen produceres også frisk frugt og grøntsager og meget mere. De friske råvarer og den græske østemning gør blot at maden smager endnu mere autentisk. Find en traditionel taverna og giv dig i kast med nogle græske specialiteter.

Fest og farver på Mykonos

Mykonos har et ry for at være en rigtig fest-ø. Det er her du tager hen hvis du ønsker liv og glade dage og nogle gode drinks med de lokale. Mykonos er Grækenlands svar på Ibiza og særligt i sommermånederne er de smalle gader fyldt med mennesker.

Smukke udsigter på Santorini

Øen Santorini er de sidste tilbageværende rester fra en uddød vulkan. I dag finder du byen Fira på klippevæggene, hvorfra der er en fantastisk smuk udsigt ud over det smukke blå hav. Man siger at det er herfra at billeder til størstedelen af de græske postkort stammer. Og med god grund – udsigten er spetakulær.

God vind ved Paros

Er du til mere action på din ferie bør du gå efter øen Paros. Øen skulle være det ideelle sted for de der ønsker kiteboarding og windsurfing. Du bør besøge Paros i sommermånederne, da det er her du får den bedste vind.De bedste strande for disse sportsaktiviteter er Pounda på vestsiden eller Santa Maria, Golden Beach og New Golden Beach på østsiden.

Smukke strande på Milos

Alle de græske øer er omgivet af smukke strande, og på øen Milos har du et stort udvalg af strande i forskellige udformninger. Nogle har smukt hvidt sand mens andre har sorte sten. På øen Milos finder du hele 80 smukke strande hvoraf flere af dem kun har adgang via båd.

 

Hvilke græske øer har du besøgt?

Skriv en kommentar