Gode råd til storbyferie med veninderne

Sommerferien står for døren, og vi har alle mere eller mindre planlagt og skemalagt sommerferien. Hvis du har planer om at skulle på storbyferie med veninderne er der her et par tips og gode råd.

IMG_4858

1. Vælg det rette selskab

Det er vigtigt at du nøje overvejer hvem du vil tage på venindetur sammen med. Skal i være en større gruppe eller blot to personer? Har i en god kemi, og kan jeres venskab holde til en hel weekend eller måske en hel uge sammen? Og vigtigst af alt, har i samme forventninger til rejsen? Det er måske åbenlyst, men des bedre et rejseselskab des bedre en rejseoplevelse får du i sidste ende. Så vælg dine rejsepartnere med omhu.

2. Afstem jeres forventninger

Det er vigtigt at få talt omkring hvilke forventninger man hver især har til rejsen. Hvis du selv er en rigtig party-abe og gerne vil feste hele natten bør du ikke tage afsted sammen med en veninde der ønsker at stå i kø til de store seværdigheder fra morgenstunden. Bliv derfor enige om hvad formålet med rejsen skal være. Ligeledes er det vigtigt at man får talt ud omkring budgettet. Der er stor forskel på om man rejser på budget eller luksus, og det er ikke sikkert at din veninde har råd til at bo i en luksushytte i Thailand.

3. Valg af rejsemål

Ud fra jeres fælles ønsker til ferien kan man nu vælge en destination. Vælg en feriedestination der fanger jeres interesser, om det så er shopping, solbadning, sightseeing eller noget helt andet. Det kan desuden være en god ide, at vælge en by der tilbyder nem transport, gode spisesteder samt overnatningsmuligheder.

IMG_4855

4. Vær åbne omkring nye ting

En af de ting jeg selv elsker ved at rejse er de spontane små ting. Det er dette der gør rejsen særligt spændende. Gå ned ad de små sidegader eller gå ind i små sære butikker. Prøv noget du ikke har prøvet før, og få dig et godt grin med dine veninder. Det er disse stunder i vil huske – ikke billedet foran Eiffeltårnet.

5. Få tildelt en rolle

Hvis i rejser i en større gruppe, kan det være praktisk at få tildelt forskellige roller. F.eks. er det smart hvis der har en der har styr på kortet, hvis der er en der får taget billeder og der måske er en der finder de gode spisesteder. Listen kunne fortsætte. Det behøver ikke nødvendigvis at være de samme roller man bliver tildelt alle dage på ferien, men man kan skifte dem ud efter behov.

6.  Del jeres gode minder

Sørg for at skabe nogle rigtig gode oplevelser sammen, som i vil kunne se tilbage på. Og sørg endelig for at dele jeres billeder med hinanden efter ferien. En god ide kunne desuden være at samle alle jeres billeder fra turen i en fotobog. På den måde vil jeres minder altid være lige for hånden.

HVAD ER DIT BEDSTE RÅD TIL STORBYFERIE MED VENINDERNE?

Skriv en kommentar