4 gode råd til gratis wifi på farten

Vi har alle en helt særlig dagsorden når vi tager ud at rejse. Nogle tager af sted for at slappe af, og slukker mobilen på rejsen. Andre er på ferie, men kan ikke slippe deres arbejdsmails eller kontakten til venner og familie. Data er dyrt i udlandet, og vi har derfor skrevet et helt indlæg omkring hvordan brugen heraf kan minimeres (læs her). Herudover vil jeg råde dig til at læse denne guide, der viser dig nogle af dine muligheder for gratis wifi på din rejse.

Hand holding smartphone with wi-fi connection in cafe

1. Find Wifi offentlige steder

I rigtig mange lande har du mulighed for at benytte dig af wifi på McDonalds, Starbucks og offentlige biblioteker. Særligt har vi benyttet os en del af det sidstnævnte. Dette er kun 3 eksempler på offentlige steder der tilbyder det for deres kunder, men undersøg gerne hjemmefra hvad mulighederne er for din destination. Virksomheder med wifi vil ofte skilte med det, og bruger du f.eks. deres Wifi hos eks McDonalds er det ofte påkrævet at du er en betalende kunde.

2. Vælg et hotel med gratis Wifi

Dette er måske ret oplagt, men mange glemmer rent faktisk at tjekke om deres hotel tilbyder gratis wifi. Når du søger et hotel bør du derfor huske at tjekke af i boksen med gratis wifi.

3. Wifi Hotspot database

Du kan hente en app til din smartphone, der kan lokalisere de omkringliggende wifi forbindelser. Du får endda et kort med en oversigt. Appen hedder Wefi, og kan hentes både til IOS og Android, og den gør det let at finde hurtige og gratis forbindelser i nærheden.

4. Gratis Wifi i din lufthavn

Det afhænger af hvilken lufthavn du benytter. Men i nogle lufthavne er det ganske gratis at benytte deres wifi, og andre steder har de opstillet computere hvor du skal betale for at benytte det. Alene det, at det er muligt at få forbindelse er en bonus.

Skriv en kommentar