5 skønne parker i New York

New York er en fantastisk storby fyldt med liv og summen. Under et besøg til New York skal man helt sikkert en smut ud til alle de mest kendte seværdigheder såsom Frihedsgudinden, Empire State Building, Ground Zero og mange flere. Men har du brug for at slappe lidt af mellem alle de mange nye oplevelser, kan jeg kun anbefale at i tager jer tid til at slappe af i en af de mange skønne parker.

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

newyork_centralpark

Central Park

Selvfølgelig er Central Park med på listen. Det er vel den mest kendte park af dem alle, og er et must see for besøgende. Parken har et væld af aktiviteter og masser af hyggelige små hjørner og kroge som skal udforskes. Ja faktisk kan du finde hele 50 springvand og 36 broer inde i parken – hvor mange af dem finder du mon?

Battery Park

Denne park er en vigtig del af New Yorks historie. Det var nemlig her at man modtog immigranter fra Europa længe før, at det siden blev flyttet til Ellis Island som vi kender det fra historierne. Parken er naturligvis også et smukt område at vandre rundt i med et fantastisk udsigt ud over byens skyskrabere og Frihedsgudinden.

Bryant Park

Det bedste ved Bryant Park er at de sommeren igennem viser sort hvid film i parken. Husk at medbringe et tæppe og eventuelt en lille Picnic. Der bliver hurtigt ret fyldt op på græsplænen foran den store skærm, så husk at komme i god tid.

High Line Park

Jeg har taget denne park med på listen da den er så unik. Parken er nemlig bygget op omkring en gammel jernbane, og er transformeret til i dag at fungere som velbesøgt park. Parken består primært af en gangsti langs den gamle jernbane og en frygteligt masse bænke og udsigtspunkter.

Prospect Park

Parken er beliggende i Brooklyn og er tegnet af samme landskabsarkitekt som Central Park. Parken afholder flere events der tiltrækker besøgende. Blandt andet kan du i sommerperioden opleve Opera udført live midt i parken, og ved nytår fejres der en stor nytårsfest med masser af fyrværkeri.

 

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

Skriv en kommentar