7 gode grunde til at tage på en guidet tour

Der er både fordele og ulemper ved at tage på en guidet tour. Men i dette indlæg fokuserer vi på alle de gode grunde til at tage på en guidet tour. Ikke nok med at du sparer tid og får en masse ny infomation – du bliver også beriget med nye venskaber, nye oplevelser og somme tider VIP treatment. Læs med her.

IMG_2978 copy

1. Gennemarbejdet tour uden besvær

Du sparer tid på planlægningen, hvis du vælger at overlade touren til nogle andre. Du slipper for at læse om om destinationen, planlægge transport, hvor i skal spise og mere. Find en guided tour der klarer netop det du ønsker, og læn dig tilbage og nyd det. Guiderne gjort dette mange gange før, og ved præcist hvor det er værd at gå hen.

2. Ekspertviden

Det sker ofte, at man får en guide der virkelig brænder for sit fag, og har en masse informativ viden at dele. Udnyt det og sug til dig. Desuden skal man ikke være bleg for at spørge. Det er nu du har chancen for at få stillet alle dine spørgsmål til en der ved noget om netop denne destination. Der er ingen dumme spørgsmål, og guiden er helt sikkert blevet spurgt om dit spørgsmål mange gange.

3. Tid

I dag er det de færreste af os der har mulighed for at booke lange ferier. Vi holder det på et minimum for at spare penge, tid på planlægning og vi har i stedet tid til at ordne ting derhjemme. I dag holder vi kortere ferier, og det gør, at man har et tidspres for at nå at se hvad der gemmer sig på destinationen. En guidet tour hjælper med at blive sat ind i tingene meget hurtigere og sparer derfor på din tid.

4. Der bliver sørget for dig

Hvis du skulle arrangere turen selv skulle du selv sørge for transport, mad, vejvisning og meget mere. Men på en guidet tur slipper du helt for det, og du kan nøjes med bare at følge med. Der er en guide der har sørget for det hele.

5. Nye venskaber

Du møder personer i samme situation som dig selv – personer der er glade for at rejse – personer der havde brug for en nem start på ferien. Det er nemt at komme i snak med andre turister på guidede ture fordi man er i samme situation. Ønsker du at få nye venskaber rundt omkring i verden er det nu du skal skru op for charmen.

6. Du får mere for pengene

En guidet tour kan have visse fordele, alt efter hvilken tour du tager på. Måske springer du køen over eller måske er det bare at du betaler mindre for indgang, maden og mere.

7. Tryghed

Kom ud over den sædvanlige sikkerhed du har haft ved at gå på de sædvanlige bekendte gader. Tag tyren ved hornene, og kom ud og udforsk nye græsgange. Dette kan være lettere hvis du ikke er alene om det. Du behøver ikke at tænke selv, der er andre der har klaret det hele for dig. Du kan bare følge med, slappe af og nyde turen.

Skriv en kommentar