Gode grunde til at prøve skydive

Vi prøvede skydive da vi var på rundrejse i Australien. Vi havde bestemt os for at prøve det allerede hjemmefra, men alligevel var det svært at presse sig selv det sidste stykke til at købe billetten. Og omend endnu sværere at få sig selv til at sidde på flyets kant før man hoppede ud. Og sikke et adrenalinsus der gik igennem kroppen. Men her får du nogle rigtig gode grunde til at tage springet med skydive – som vi håber vil overbevise dig om at gøre det samme.

Skydive Australien

Adrenalinsus

Det var utroligt nervepirrende at skulle køre med bussen ud til flyvepladsen, hvor 8 mand og deres instruktører blev læsset ind i et mikroskopisk fly. Og det var utroligt nervepirrende at man kunne se flyet lette – hvorefter min instruktør sagde “der er kun én vej ned – og det er ikke med flyet”. Her gik for alvor op for en! Det næste der sker er, at døren bliver åbnet, og den første passager hopper ud af flyet. Nu bliver det virkelighed – og før du ved af det er dig selv der sidder med kroppen hængende ud ad flyet. Mit hjerte galoperede afsted!

Det er super sjovt

Jeg var skræmt de første par sekunder efter at være hoppet ud af flyet. Men man glemmer det hurtigt og begynder at slappe af i kroppen og at nyde oplevelsen. Man hænger blot i luften og kan mærke suset for sine ører og i sine kinder. Og nu begynder det for alvor at være sjovt!

Nyd udsigten

Vi oplevede frit fald i 60 sekunder hvorefter vi langsomt svævede det sidste stykke ned med faldskærmen oppe. Her kunne man rigtig give sig tid til at nyde den smukke udsigt. Desværre gik det dog alt for stærkt, og 5 min efter var man nede på fødderne igen, så husk at suge alt til dig under oplevelsen. Det er ikke hver dag man svæver frit oppe i luften og kan nyde en fantastisk udsigt.

Du er i sikre hænder

Du kan godt begynde at fortælle dig selv (og din bekymrede mor) at du er i sikre hænder. Jo det lyder lidt voldsomt at sige, at man hopper ud af et fly, men du hopper ud af flyet med en dygtig instruktør på ryggen, der har prøvet det masser af gange. Ja faktisk havde vores instruktører 8 hold mere den dag, hvor vi sprang ved Mission Beach. Så de har masser af erfaring og kendskab til det hele.

Skydive Australien

Du vil blive helt høj

Efter oplevelsen var jeg simpelthen så stolt af mig selv over at have krydset denne grænse, og i flere timer efter – ja selv dage – følte jeg mig helt uovervindelig. Og jeg havde virkelig lyst til at gøre det igen.

Et fantastisk minde

Når jeg tænker tilbage på tiden i Australien, så er dette klart et af mine favoritminder! Kombinationen af frygt, adrenalin og forløsning var helt fantastisk. Og det er ekstra særligt at dele øjeblikket med en man holder af, og som man deler sine minder med efterfølgende.

Du vil fortryde det hvis du ikke hopper

Jeg er super glad for at jeg valgte at tage springet på trods af at jeg er noget af en bangebuks! Det var en fantastisk oplevelse, som jeg ikke ville være foruden, og min oplevelse af Australien ville ikke være komplet uden dette hop. Hvis ikke jeg havde turdet at skydive ville jeg helt sikkert fortryde det i dag og ærgre mig. Så hop ud i det nu hvor du har chancen og få det krydset af på din bucketliste!

 

Har du prøvet at skydive? Og hvor har du prøvet det?

Save

Skriv en kommentar