10 gode danske rejseblogs – 2014

Jeg har her samlet min liste over gode danske rejseblogs. Jeg har bedømt disse blogs ud fra personlige præferencer for hvad jeg søger på blogs. Jeg har udvalgt disse blogs ud fra følgende kriterier:

1. Bloggen skal være skrevet på dansk
2. Velskrevet indhold, der er relevant for læseren
3. Bloggen skal være opdateret for nyligt
4. Indholdet skal understøttes med gode billeder
5. Navigationen på hjemmesiden skal være brugervenlig
6. Hjemmesidens design skal være lækkert og indbydende

Dette er pt mine favoritter blandt rejseblogs skrevet på dansk, men da blogverdenen hele tiden er under forandringer, vil jeg naturligvis udarbejde en ny liste når den trænger til at blive opdateret. Mangler der en af dine favoritter på listen, eller har du selv en rejseblog? Har du nogle forslag til gode rejseblogs jeg skal kigge forbi? Du er velkommen til at komme med forslag og ideer i en kommentar.

1. OPDAGELSE.DK

På rejsebloggen Opdagelse.dk finder  du indlæg om alverdens destinationer og oplevelser samt gode råd til rejsen. Mangler du inspiration til en familieferie i Europa eller backpacking i Australien? Så tag med os i en verden fyldt af rejseminder.

2. CECILIE NYC

Dette er en fantastisk blog, ene og alene på grund af de skønne billeder. Bloggen oser af stemning, og man får lyst til at rive en måned ud af kalenderen og at tage til New York. Desværre er bloggen ikke længere aktiv, men det er et rigtig godt sted at finde inspiration til New York turen.

3. LINN HALD

Denne rejseblog har fokus på Vietnam. Bloggen her giver god inspiration til oplevelser i Vietnam, og er helt sikkert værd at tjekke igennem inden en tur dertil.

4. METTE OG MARTIN REJSER

Godt nok overholder denne blog ikke alle mine kriterier, da der er ikke skrevet på den siden december. Dette skyldes at bloggen kun opdateres i forbindelse med, at de er ude på rejsen – direkte fra strandkanten som de selv skriver. Alligevel synes jeg at indholdet og hele universet er så godt at det bare måtte deles. Bloggen skrives af Mette og Martin der deler deres oplevelser fra USA og Thailand.

5. MIT PARIS

En skøn blog om Paris skrevet af journalisten Louise Sandager. Bloggen er den ultimative guide til Paris, og hun gennemgår de gode spisesteder, oplevelser og hoteller. Bloggen er klart et besøg værd inden du begiver dig afsted mod Paris.

6. REJSEBLOKKEN

Denne blog er skrevet af journalisterne Karen Seneca og Lone Holm. Det er en lys og imødekommende blog der opdateres dagligt. Jeg kan rigtig godt lide, at læse med i deres 5 hurtige, hvor de spørge kendte danskere om deres rejser.

7. REJSEKRIS

En rejseblog med gode guides til storbyer – særligt i Europa – samt anmeldelser af hoteller. Bloggen er skrevet af Kristoffer Føns.

8. REJSETANKER

Dette er snarere en rejseportal, hvor brugerne selv indsender anbefalinger, anmeldelser og oplevelser. Der er rigtig meget nyttig information at hente her i forbindelse med planlægning af din tur.

9. RENE FREDERIKSEN

Hvis jeg skulle begive mig på en roadtrip i USA ville jeg klart tage ind på denne blog og læse den fra enden til anden forinden. Bloggen er skrevet af Rene Frederiksen, der beskriver sine roadtrips til USA gennem de sidste 10 år.

10. UFADK

Endnu en USA blog, men denne har en niche – nemlig mad. Jeg synes at det er skønt, når man finder disse nicheblogs, og man kan rigtig fordybe sig i et emne.

HAR DU FLERE DANSKE REJSEBLOGS DU KAN ANBEFALE?

Save

29 Comments

Skriv en kommentar