3 gode boghandlere i Sydney

Jeg selv er ret interesseret i særligt to emner: grafisk design og rejser, og jeg kigger ofte ind til diverse boghandlere for at se om der er noget spændende læsestof. Er du interesseret i bøger og befinder du dig i Sydney? Så er dette det helt rette sted at lede hvis du mangler inspiration til nye jagtmarker.

boghandlere-sydney

Dymocks

Under min praktik i Sydney brugte jeg en del af mine pauser inde i forskellige forretninger – og ofte faldt valget på Dymocks, som lå lige rundt om hjørnet. Dymocks er en stor kæde, og butikken kan derfor findes flere steder rundt omkring i Sydney.

Dymocks er en kæde på linje med hvad vi kender som Bog & Ide herhjemme. Og selv om at udvalget af bøger var fuldstændigt det samme, så var det alligevel en fuldstændig anderledes oplevelse end at træde ind i en boghandel derhjemme. For man træder ind i en verden af flere bøger man aldrig har set før.


Kinokuniya

Dette var klart min favorit butik at alle boghandlere. For Kinokuniya er en kæmpe butik med bøger fra gulv til loft, og du finder dermed masser af bøger om lige det emne du netop interesserer dig. Herinde brugte jeg oceaner af tid på at lede after de helt rette bøger til bogreolen. Man kunne bruge timevis på at fordybe sig i ny viden. Du finder Kinokuniya på George Street med udsigt ud over gaden.


Gould’s Book Arcade

Gould’s Book Arcade er en stor boghandel placeret midt i Newtown på områdets hovedgade: King Street. På denne gade ligger der et væld af restauranter og shoppingmuligheder. Der ligger flere gode kreashops og boghandlere, blandt andet Gould’s Book Arcarde, som primært sælger brugte bøger – men i god stand.

Det er en ret stor butik, med to etager, og med meget smalle gange mellem reolerne. Butikken har derfor et stort udvalg med bøger, og butikken er fyldt op fra gulv til loft, så det burde bestemt være muligt at finde bøger om det emne du søger. I denne boghandel har man virkelig mulighed for at gå på opdagelse og finde nogle gemte skatte. Så tag forbi Gould’s Book Arcade, hvis du er på udkig efter gode bøger.

 

Hvilke gode boghandlere kender du ellers i Sydney?

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar