Gode aktiviteter i London i Julen

Hvis du besøger London i julen er det næsten umuligt ikke at komme i julestemning. Gaderne er lyst op, og alle er i godt humør. Julehandlen er i fuld gang, julemusikken spiller på fuld drøn og butiksvinduerne er smukt dekorerede. Vi har besøgt London flere gange henover julen, og hver gang kommer vi derfra i højt humør, og med en masse juleglæde. Vi har sammensat en liste over aktiviteter du ikke bør gå glip af i London i julen.

0 343

Se butiksvinduer

Brug gerne lidt tid på at observere den overdådige julepynt der pryder butiksfacaderne. Især er det værd at kigge forbi shoppingcenteret Selfridges, der hvert år laver nogle helt fantastiske julevinduer.

Lyt til julemusik

Vil du gerne høre noget himmelsk julemusik? Eller vil du ind og se en rigtig god juleforestilling? Når vi skal finde gode events i udlandet, plejer vi at benytte os af siden timeout.com, hvor de er rigtig gode til at liste disse events op, så man kan få et overblik over mulighederne. Find forskellige julekoncerter her eller find dig et godt juleshow til hele familien her.

Se julelyset

Gaderne er lyst op med festlige dekorationer der ikke kan gøre andet end at få dig i julestemning. Vi er særligt vilde med gaderne: Oxford Street, Regent Street, Bond Street og Carnaby Street. Så sug det hele ind når du alligevel begiver dig ud på diverse juleindkøb i byens gader.

SAM_0049

Besøg Winter Wonderland

Fra slut november og frem til starten af januar vil der være åbent i Winter Wonderland, beliggende i Hyde Park. Her finder du et blandt andet et julemarked og en skøjtebane blandt parkens oplyste træer og dekorationer. Hvis du ikke allerede var i julestemning vil du med sikkerhed komme det!

Besøg julemanden

Rejser du med børn skal du naturligvis et smut ud forbi julemanden. Han er til at finde mange steder rundt omkring i byen – blandt andet i Harrods, Kew Gardens, Winterville, Hyde Park Winter Wonderland.

Besøg et julemarked

Er du i London ved juletid bør du tage et smut forbi et af de mange gode julemarkeder. Vi har indtil nu kun besøgt markedet ved South Bank, men på vores liste har vi julemarkedet ved Tate Modern, Hyde Park Winter Wonderland og Winterville.

julemarked london i julen

Tag på juleshopping

Din juleshopping behøver ikke kun at dreje sig om årets julegaver – gå også ind i butikkerne for at se den fascinerende julepynt. Flere butikker er virkelig et besøg værd i julen! Vi kan anbefale en tur i centrene Harrods, Selfridges, Liberty og Debenhams.

Besøg Winterville

I Victoria Park finder du fra sidst i november og frem til den 23. december et lille jule-eventyrland kaldet Winterville. Her kan du stå på skøjter, besøge julemarkedet, besøge julemanden eller tage med en hestevogn rundt i den oplyste park. Et must hvis du rejser med børn eller juleglade sjæle.

Stå på skøjter

Der er masser af mulighed for at komme ud og stå på skøjter i London. Dette billede er fra skøjtebanen foran Natural History Museum, men der findes også smukke og gode baner ved Canary Wharft, Eyeskate nær London Eye, Hampton Court, Sommerset House, Winterville i Victoria Park og Hyde Park Winter Wonderland.

Skøjtebane_ london i julen

Har du flere gode ideer til aktiviteter i London i julen?

Save

Save

Save

1 Comment

Skriv en kommentar