Gaveideer til de rejselystne #1

Til de der rejser hyppigt, er der her nogle gadgets og udstyr som kunne gøre sig som gode gaver her i juletiden. Her er lidt blandet must-haves og nice-to-haves for de rejselystne.

rejseonsker

1 Adapter

Helt uundværligt for de der rejser meget. I flere lande er det nødvendigt at eje en adapter således, at du kan få ladet dine elektriske apparater op på rejsen. Ønsk dig en adapter med flere funktionelle stik – på den måde slipper du for at købe et hav af forskellige adaptere.

2 Gorilla pod

Et nyttigt stativ til dit kamera når du er på farten. Dette stativ kan vikles rund om et gran i et træ, eller kan placeres på en skråning eller på anden vis tilpasses til det terræn du befinder dig i. Det er dermed ganske nyttigt på din rejse, når der skal tages smukke billeder.

3 Power bank

Har du ligesom jeg en telefon der løber konstant tør for strøm? Så er en power bank helt uundværlig. Med denne kan du altid lade dit udstyr op mens du er på farten og er ikke afhængig af en stikkontakt – før selvfølgelig at selve power banken er tom.

4 Pas cover

Dette er en fin lille detalje for de rejselystne – et cover til passet. Både for at det beskyttes, men også for at det ser lidt lækkert ud. Der findes et hav af forskellige modeller af disse små pas covers.

5 Guidebøger

Jeg selv er helt vild med guidebøger – jeg er nemlig den helt store planlægger-type forinden rejsen, og her laver jeg gerne en stor reseach på nettet samt i min samling af guidebøger. Guidebøger til nye destinationer motiverer mig til at komme ud at rejse, og derfor er guidebøger den helt perfekte gave.

6 Kuffertvægt

En meget handy ting at have ved hånden forinden rejsen. Hermed er du sikker på at du ikke overskrider de påbudte kilo på flyrejsen. Husk også at tage vægten med, så du kan veje kufferten forinden hjemrejsen – man har jo lidt tendens til at fylde lidt ekstra i kufferten på vejen hjem. Sørg derfor at skaffe dig en kuffertvægt der ikke vejer så meget, men der stadig er så stabil at dan kan holde til at veje en tung kuffert.

7 Selfie stang

Dette fandt vi ud af var helt uundværligt på vores seneste rejse. Godt nok ser det fjollet ud, men det er virkelig en smart opfindelse der tillader en at tage billeder af sig selv i de omgivelser man befinder sig i i stedet for at skulle spørge fremmede om de vil tage et billede. Et must på ønskelisten.

Save

Skriv en kommentar