Anmeldelse af Galtenberg Family & Wellness Resort

For et par uger siden tjekkede vi ind på Galtenberg Family & Wellness Resort i Østrig. Hotellet er beliggende i Tyrol i den idylliske landsby Alpbach, omgivet af smukke bjerge og tyrolerhuse. Det var et enestående område med spektakulære udsigter omkring os, og med rigeligt af børnevenlige aktiviteter vi kunne give os i kast med. Galtenberg er klart et af de mest børnevenlige hoteller vi hidtil har boet på, hvor familien var i centrum under hele opholdet.

S P O N S O R E R E T

galtenberg familie resort østrig

Vores ankomst hos Galtenberg

Vi ankom ved Galtenberg hen på eftermiddagen efter at have kørt en lang køretur fra vores ophold i Italien. Vi var derfor alle trætte, men spændte på de kommende dage på dette familie resort. I receptionen blev vi mødt af en flink receptionist klædt fra top til tå i sit tyroler-outfit. Hun var flink og hjælpsom og forklarede os lidt om hotellet. Da vi havde fået nøglen til vores værelse, fik vi serveret en velkomstdrink i form af bobler (og juice til Andrea) og macaroons, som vi sad og nød i lounge-området.

Herefter gik vi på opdagelse rundt på hotellet, for at se hvad det havde at byde på. Andreas øje faldt hurtigt på en hoppeborg ude på terrassen, og fluks skulle den ud og afprøves. Vi måtte vente lidt før hun endelig havde hoppet færdigt, for efter en lang køretur, var der lidt krudt som endnu ikke var blevet brændt af. Så det var tiltrængt. Herefter gik turen ned mod vores værelse, som viste sig at være lidt af en gåtur inde i en lille tunnelgang, som de på en god måde havde gjort underholdene med f.eks. et lille spillerum midtvejs, og farvede lys der oplyste nogle smukke plakater af naturen i Tyrol.

Vi var spændte da vi drejede på nøglen ind til hotelværelset, for man ved aldrig hvad man kan forvente. Men det var uden tvivl et lækkert familieværelse med 2 rummelige badeværelser, og sovepladser til 7 personer. Overalt kunne man se at det var et familievenligt hotelværelse. Lige fra skamlen foran håndvasken ude på badeværelset, det opsatte puslebord + blespand, velkomst-familiepakken med børneshampoo og andet nyttigt til børnene. Her lå ydermere en seddel på bordet, hvor der stod at vi blot kunne henvende os i receptionen hvis vi f.eks. skulle bruge en elkedel til at koge vand, regnslag til vores klapvogne osv. Så vi fik bestemt et meget børnevenligt indtryk af hotellet lige fra start af.

IMG_4435
galetenberg familie resort østrig

Maden på Galtenberg

Kort efter ankomsten til hotellet blev det aftensmadstid, og vi bevægede os ned i restauranten. Galtenberg er et all inclusive resort, med mulighed for mad og drikke hele dagen. Vi blev ført ned til et bord, hvor der var dækket op til vores familie med de rette børnestole vi skulle bruge. En tjener bød os velkommen og forklarede os om konceptet og aftenens menu. Det er således, at man altid sidder ved det samme bord – både morgen og aften – og at der er en 4 retters menu, hvoraf man selv kan vælge mellem 4 hovedretter (disse skal vælges ved morgenbordet, eller i vores tilfælde ved check-in). Maden vi fik serveret var udsøgt, og bestod typisk af en salat, en suppe, en varm ret efter eget valg og et stykke kage.

For børnene er der frit valg i en stor børne-buffet, som dagligt bliver udskiftet for at få lidt variation. Her var både salater og varme retter, samt ta-selv-isbar til dessert. I restauranten fandtes der også en bar, hvor man kunne afhente børnetallerkener og kniv, gaffel og ske samt hagesmække. Og hvis børnene skulle underholdes lidt mellem retterne var der også malebøger og farveblyanter til rådighed.

IMG_4751
IMG_4771

Børnevenligt hotel fyldt med aktiviteter

Der er ingen tvivl om at Galtenberg er et børnevenligt hotel helt ind til benet. Ja faktisk er det første gang at vi har oplevet et så gennemført koncept på et hotel, hvor børnene var i centrum fra start til slut. Og dette gælder i forhold til alt lige fra værelsesindretning og faciliteter, restaurantens børnebuffet, den lille hoppeborg på terrassen, legepladsen med den smukke bjergudsigt, gokart banen, legeland, vandland med rutchebaner og tilmed mulighed for børnepasning. Og mest af alt var vi taknemmelige for at vi kunne låne regnslag til vores klapvogne da der en dag begyndte at småregne.

På vores værelse fandt vi desuden en oversigt over børnevenlige aktiviteter som blev afholdt på hotellet i løbet af ugen, med ting som ansigtsmaling, ponyridning og trylleshow. Der var et planlagt skema med alle ugedage, og tidspunkter for forskellige aktiviteter. Og vi kunne sagtens have brugt en masse tid på at deltage her.

IMG_4739

IMG_4557

Vandland og spa område

På hotellet finder du desuden et lille vandland som kan anvendes af hele familien. Det findes nede på stueplanen, og her får du adgang til en børne / babypool hvor der ligger lidt tilgængeligt vandlegetøj. Herudover var der yderligere en pool som både var inden- og udendørs, samt to vandrutchebaner. Det er ikke verdens største vandland, men det er mere end rigeligt hvis man bare lige skal plaske lidt i vand og have en hyggestund som familie.

Har man tid og mulighed for det findes der også et spaområde på hotellet. Dog kun forbeholdt for voksne. Vi tog derfor derop på skift efter børnene var puttet for at nyde faciliteterne. Optimalt set ville det have været rart med lidt børnepasning for at gå i spaen sammen – og faktisk er dette noget de også tilbyder her på Galtenberg.

galtenberg familie resort østrig
galtenberg familie resort østrig

 

Har du haft en lignende børnevenlig hoteloplevelse?

Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Tirol, men alle meninger er vores egne

Skriv en kommentar