Tag på opdagelse

Bloggen er ny, men jeg er efterhånden en garvet blogger. Jeg har skrevet på en del blogs rundt omkring på nettet om alle tænkelige emner, men de sidste 2 år har jeg gået med et spirende ønske, om at opstarte en rejseblog. Jeg har nemlig en stor passion for at rejse, og jeg vil gerne dele mine personlige oplevelser med alle jer der skulle have lyst til at kigge med. Så velkommen til denne nye blog, der har fået navnet opdagelse.dk.

Great Ocean Road

Det der i første omgang motiverede mig til at starte denne blog var, at jeg flyttede til Australien med min kæreste Kris i 7 måneder. I den forbindelse brugte jeg en del tid på at lave research på alt hvad der rørte sig vedrørende netop Australien, og jeg blev helt bidt af tanken om selv at skabe et univers, hvor jeg deler nyttig viden til andre rejselystne der selv skal ud på de selvsamme eventyr. Bloggens navn, opdagelse.dk, giver udtryk for hvad jeg ønsker at i skal gøre – at gå på opdagelse i min blogverden.

Jeg er ikke alene om bloggen. Som en fast gæsteblogger vil min kæreste Kris skrive et blogindlæg en gang i ugen. Kris og jeg er hinandens modsætninger på mange punkter, så der vil være tydelig forskel på vores interesser, synspunkter og skrivestil. Jeg håber at i også tager godt imod ham.

Jeg tænker umiddelbart at det bliver en hård omgang at få bloggen stablet på benene, for vi har en masse indhold vi skal have formidlet, og alt for lidt tid til at få gjort noget ved det. Målet er, at vi skal skrive et blogindlæg om dagen her i starten, og notesbogen er fyldt med tanker og rejseminder, som vi gerne vil dele med jer alle.

Vi håber at i kan lide hvad vi skriver, og i er naturligvis velkomne til at kommentere vores indlæg alt hvad i lyster. I må også meget gerne dele bloggen med jeres bekendte, og vi er meget åbne over for input i forhold til ønsket indhold på bloggen. Vi tager naturligvis udgangspunkt i vores tidligere rejser, og vil derfor fokusere på netop disse destinationer. Vi håber at i tager rigtig godt imod bloggen, og at i vil være med til at skabe en god dialog omkring gode rejseminder og opdagelser.

2 Comments

  • Lyder rigtig spændende, glæder mig til at følge med i jeres rejser. Det er altid spændende at høre om andre rejseglade menneskers oplevelser. Jeg har selv en stor passion for Afrika, helt specielt har Tanzania et unikt sted i mit hjerte, hvor jeg selv også prøver at lave en side. Min sider handler blot meget specifikt kun om Tanzania: http://safaritanzania.dk/ da jeg også gerne vil dele ud af min erfaring om det fantastiske land.

    Med venlig hilsen
    I. Andersen

    • Sikke en spændende side du har. Afrika er helt sikkert på vores bucketlist og det lader til at der er masser af inspiration at hente.

Skriv en kommentar