Om frygt – og om at overskride sine grænser

Dette indlæg skulle have handlet om sjove fakta om os, men endte i stedet ud i at være en liste over ting vi er bange for. For bedst som jeg sad og skrev indlægget indså jeg at vores frygte dominerede listen. Så vi er egentlig nogen rigtig bangebukse. Her er 3 ting vi er bange for:

1. Bange for vand

Vi er begge ekstremt bange for vand – særligt når der er tale om sportslige aktiviteter til vands. Dog er vi begge gode til at afprøve vores grænser, og vi har derfor formået flere gange at være på sejlture i båd, kano og andet. Vores vildeste oplevelse til vands var dog vores River Rafting på Tully River i Australien. En ekstremt grænseoverskridende tur – på trods af at vi tog den “børnevenlige” tur.

riverrafting_tully_river

2. Bange for højder

Det kom bag på mig, at jeg havde en frygt for højder. Men denne frygt trådte for alvor i karakter, da vi gang på gang afprøvede og testede den på vores eventyr i Australien. På hikingture i klippelandskaber, treetop walks og ikke mindst vores frit fald skydive ved Mission Beach.

0135

3. Bange for kryb og slanger

Jeg får helt gåsehud ved tanken, for jeg er ikke den store fan af særligt store edderkopper, slanger og krokodiller. På vores rundrejse i Australien så vi en hel del af slagsen – dog oftest bag solidt glas i zoologiske haver. På billedet nedenfor står jeg med en baby krokodille ved Billabong Sanctuary – sikke et sus det gav i kroppen.

IMG_2305 copy

 

Som i nok kan høre er vi nogle værre bangebukse, men vi er til gengæld ikke bange for at se vores frygt i øjnene. Vi griber oftest mulighederne for at prøve nye ting for at flytte os selv og vores grænser. Dog har vi begge lang vej endnu når det gælder vores frygt for vand – så i skal nok ikke regne med at se os scubadive på denne blog ;-)

Min vigtigste pointe i dette indlæg er derfor at man altid skal afprøve sine grænser. Det kan være en god ide at gøre dette i forbindelse med en rejse, så det bliver en sjov og behagelig oplevelse.

Hvad er du bange for? Og hvordan håndterer du din frygt?

Skriv en kommentar