Forlystelser for alle i Fårup

Fårup Sommerland byder på et meget varieret udvalg og forlystelser, og det gør Sommerlandet i skoven til en perferkt dag med hele familien. Parken byder vandland, vilde forlystelser, hyggelige forlystelser og børneforlystelser.

faarup_rutchebane

Vandland både for de store og små

Vandlandet tilbyder rolige omgivelser hvor man kan tage de små med ud, der er rutschebaner hvor man kan sidde i badering, og så er der Fårups adrenalin-junkie-vandrutschebane! Vandrutschebanen “Vandkanonen” byder på lup og frit fald. Forlystelsen starter med at man træder ind i et rør, krydser armene, lægger hovedet tilbage, hvorefter der tælles ned og bunden forsvinder under en. Der er fuld smæk på og det hele er overstået på 5-6 sek, men adrenalinen pumper videre, og lysten til en tur mere overvinder lysten til alt andet. Den skal prøves!

Vilde rutchebaner

Fårup har også flere rollercoasters, som er perfekt til alle aldre. Store som små sidder de fleste og venter med spænding på at blive sendt afsted fra f.eks. Falken, og med fart og vilde sving formår Fårup igen at levere flere forlystelser med spænding og adrenalinchok.

Tid til familiehygge

Når der endelig skal slappes af, og man gerne vil nyde hinandens selskab, kan en tur i kano eller vandcykel anbefales. Der er også masser af forlystelser for de helt små, hvilket fuldender parkens alsidighed, og som gør at Fårup Sommerland er et perfekt sted til hele familien – store som små. Og med klassikere som Træstammerne og River Rafting, kan man være (u)heldig at blive kølet lidt ned hvis solen bager hele dagen.

Spisemuligheder

Det er klassisk familiehygge hvor man får brændt lidt energi af inden man kan indtage en evt. medbragt frokost. I Fårup er det tilladt at medbringe alt mad og drikke selv, Og det kan helt klart anbefales at leje en trækvogn for en 50’er, for en hel dag. Parken er utrolig familievenlig med massevis af spisesteder, både restauranter og til medbragt mad. Og kan børnene ikke holde sig i ro under en hel frokost, så kan man altid lade dem tage en tur på en nærliggende hoppepude eller trampolin. Kort sagt. Fårup har proppet utrolig meget sjov ind i en skov.

faarupsommerland_vogn

 

Opdagelse.dk blev inviteret af Fårup Sommerland

More from Kris Kristiansen

Én dag til fods i Barcelona

Barcelona er en utrolig flot by, og man kan nemt bruge mange...
Read More

Skriv en kommentar