Første dag i Faro stod på sightseeing

I skrivende stund er vi netop ankommet til Faro. En portugisisk by beliggende ved Algarvekysten. Byen er fyldt med liv – og unge som gamle strømmer rundt i de snørklede gader. Luften er varm og der er liv i de mange cafeer hen på de sene aftentimer. Jeg vil i følgende indlæg beskrive vores dage i Faro.

Largo da Se - cathedral, Faro

Den gamle bydel og Faro Katedral

Vi tilbragte den første dag i den gamle bydel, hvor vi slentrede rundt blandt de smalle veje og smukke hvidkalkede gamle bygninger. Vi sluttede turen af med en besøg hos Faro Katedral. Vi havde hjemmefra læst at denne var et besøg værd. Indgangen lød på 2€ pr mand hvorefter vi gik indenfor i lille have der tilhørte kirken. Kirken var bygget op af flere kapeller, der hver især hyldede forskellige helgener, og hvert kapel havde sit helt eget særpræg. Sidst men ikke mindst havde vi mulighed for at komme op i katedralens tårn hvorfra der var en udmærket udsigt ud over byen. Det var bestemt de 2€ værd.

Shopping og byens centrum

Efter at have været vældigt kulturelle slentrede vi videre mod byens gågade område, hvor vi besøgte et par butikker samt fik lidt at spise. Byen har dog ikke det store udvalg af butikker.

Afslapning ved poolen

Herefter trængte vi til lidt afslapning og slentrede tilbage til vores hotel – Hotel Eva. Her tilbragte vi nogle timer på hotellets tag ved deres poolområde mens vi nød udsigten ud over byen, og så på flyene der lettede og landede ved den nærtliggende lufthavn.

FolkFaro festival

Efter at have spist aftensmad på hotellet besluttede vi os for at tage et smut ned i byen idet vi kunne høre musik nede fra gaden. Dette var i forbindelse med Folkfaro, som er en festival der kører netop i denne uge i Faro. Denne festival går ud på, at der dansegrupper fra alverdens lande kommer til og danser deres folkedans. Et smukt arrangement, hvor man får set en masse spændende kultur der mødes og samles ét sted.

Skriv en kommentar