Følg med på Youtube

Vi vil lige påminde jer om, at vi har en Youtube kanal. Vi har ikke været gode til at bruge den førhen, men nu har vi givet den en ordentlig makeover og endda også uploadet flere nye film. Hvis du ikke allerede har set dem, så er det film omhandlende Dubai, Samsø og Cala D’or, som nu ligger i arkivet.

youtube-grafik

Film i vente

Vi mangler jeres opbakning inde på kanalen, så vi håber at i vil følge med og subscribe til kanalen, for der er langt flere film i vente. Blandt andet med destinationer som Gøteborg, Hamborg, Meganisi, Marokko samt flere film fra vores oplevelser i Danmark.

Learning by doing

Alting har sin spæde start, og vi er bestemt ikke proffer til hverken at filme eller at redigere, men vi lærer noget nyt hver gang. Og man lærer det jo ikke, hvis ikke man prøver. Så vi håber at i kan leve med det, og har lyst til at lade jer inspirere til nye destinationer inde på vores Youtube kanal. Og så lover vi at vi nok skal blive ved med at øve os. Lad os gerne høre hvis du har nogle gode fifs, eller blot nogle ideer til nye film vi skal lave i fremtiden.

Vi ses inde på Youtube :-)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar