Fodbold: Sydney FC – Melbourne Heart

Vi tog på Allianz Stadium for at se en fodboldkamp mellem hjemmeholdet Sydney FC og Melbourne Heart. Jeg selv har ikke meget forstand på fodbold så for mig var det bare en kamp som alle andre. Fodbold er ikke en af de store sportsgrene i Australien, og Kris mente at han kunne se en tydelig forskel på niveauet i Australien og så herhjemme. Nu var Sydney FC nu også det dårligste hold i ligaen.

CIMG5560 copy

Op til kampen havde Kris investeret i en Sydney FC trøje, så vi rigtigt kunne støtte op om hjemmeholdet. Og hold nu op hvor vi fik stemningen at mærke blandt tilskuerne. Sydney FC startede med at komme bagud 1-0, og spillede generelt en dårlig kamp. Efter 80 minutter får de endelig reduceret, og fans på stadion var vilde.

Min sidemand – en lokal Aussie jeg i øvrigt aldrig havde mødt før – blev ved med at hive mig med op og ned af stolen hver gang Sydney FC havde en chance for at score. Han råbte højt og skabte sig og ville have mig til at tage en del af hans begejstring. På et tidspunkt undervejs undskyldte han for sin opførsel, men snart efter var det glemt, og han trak mig endnu en gang op ad stolen. I de sidste sekunder i overtiden fik Sydney FC scoret til 2-1 og endte med at vinde kampen. Dette resulterede i en kæmpe jubelscene for hjemmeholdet, og min australske sidemand fik mig op at hoppe og danse. Jeg har aldrig oplevet en så intens stemning til en fodboldkamp.

IMG_3496 copy

Skriv en kommentar