På besøg hos Falkecenter Samsø

Samsø er en hyggelig lille ø, med gode muligheder for unikke oplevelser. Blandt andet kan man opleve et show med rovfugle og ugler ved Falkecenter Samsø, hvor du med sikkerhed vil mærke suset fra de fantastiske fugle.

Falkecenter Samsø

Show med rovfugle og ugler

Hos Falkecenter Samsø kan du opleve falke, ørne, høg og ugler helt tæt på. Ja faktisk fløj de lige henover hovederne på os i den lille udendørs arena. Fuglene fløj lidt frem og tilbage og viste os deres færdigheder, mens at et hold af dygtige trænere, Louise og Flemming, fortalte os alt om de kære fugle. Det var utroligt lærerigt og fyldt med humoristiske undertoner. Herudover var der rig mulighed for en lille dialog om fuglene, hvor man kunne spørge om alt mellem himmel og jord.

Ved showet hvor vi deltog fik vi mulighed for at se 2 ugler, en falk og en ørn. Centeret har flere fugle end dem der gav opvisning denne dag, så det er derfor meget forskelligt hvilke fugle der kommer ud at flyve hvornår. Så måske vi skal besøge dem igen når vi en dag kommer forbi Samsø igen.

Falkecenter Samsø

Få taget et billede med din favoritfugl

Efter showet har du mulighed for at få taget et billede med din favoritfugl – uanset om det er en af de majestætiske ørne eller om det er sammen med en af uglerne. Ved samme lejlighed for du naturligvis mulighed for at få taget et godt billede sammen med den. Jeg selv fik et billede sammen med en amerikansk hvidhovedet havørn – en prægtig fugl på 3kg. Man har naturligvis en beskyttende handske på hvor fuglen kan holde om med sit greb.

Det koster 50kr at få taget et billede med en af de prægtige fugle, og pengene går til anskaffelse af nye fugle – så dermed går pengene til et godt formål. Så snyd ikke dig selv for at komme helt tæt på din favoritfugl.

Falkecenter Samsø

Praktiske oplysninger

Oplevelsen hos Falkecenter Samsø består af et fantastisk fugleshow. Falkecenteret åbner op en halv time før showets start, og showet varer op til en time alt efter hvilke fugle der flyver. Showtiderne hos Falkecenteret er varierende efter sæson, så du bør derfor tjekke deres hjemmeside før dit besøg.

Falkecenter Samsø

 

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Samsø, men alle meninger er vores egne

Save

Skriv en kommentar