Facebookgrupper for danskere i Australien

Vi var selv medlemmer af to facebookgrupper da vi var i Australien, Dansk i Australien og Young Danes in Sydney. Og de var meget brugbare. Hvis man havde spørgsmål til rejsen kunne man stille det på førstnævnte, og ønskede man socialt samvær med andre danskere kunne man skrive på Sydney gruppen. Der findes langt flere facebookgrupper alt efter hvor du befinder dig, og formålet med dit ophold.

australienflag

Dansk i Australien

Der summer konstant af liv på denne facebookside. Du kan altid regne med at få et hurtigt svar, hvis du har spørgsmål, og medlemmerne spænder mellem backpackere og tilflyttere i alle aldersgrupper. Ofte bliver der diskuteret hvilket attraktioner der er bedst, hvor det er bedst at overnatte og spørgsmål vedr. visum, kreditkort, teleselskab og meget mere. Her er der masser af guldkorn at hente.

Dansk i Brisbane /Queensland

Denne facebookgruppe henvender sig til danskere der bor i Brisbane og Queensland. Her finder du blandt andet vigtige informationer og datoer om arrangementer der afholdes. Herudover kan man naturligvis spørge hinanden til råds.

Danskere i gang med immigration til Australien

Navnet på gruppen siger lidt sig selv. Her kan du være medlem hvis du er i færd med at immigrere til Australien og ønsker lidt starthjælp. Her kan du stille spørgsmål til andre danskere som har været igennem lignende situation.

Danskere fastboende i Australien & New Zealand

Denne gruppe er KUN for fastboende i Australien og New Zealand. Via denne gruppe, kan man komme i kontakt med andre danskere der ligeledes er fastboende.

Young Danes in Sydney

I og med at vi boede i Sydney i 4 måneder var det ganske naturligt at melde sig ind i denne gruppe. Herigennem mødte vi en del unge danskere, idet vi mødtes den første torsdag i måneden til en hyggesnak på Slip Inn. Hertil kommer der, at der blev holdt julefrokost og påskefrokost. Vi deltog ved en julefrokost med omkring 100 unge danske deltagere, og med et dansk julebord.

Pigeklubben i Sydney

Jeg var dog ikke medlem af denne gruppe, men flere af de danske piger jeg kender fra Australien var med her. Gruppen består af lidt mere end 200 danske piger, og gruppens medlemmer har mulighed for at mødes den tredje torsdag i måneden på Jackson on George baren der ligger på George Street.

2 Comments

    • Vi har ikke besøgt NZ, og kan derfor ikke give dig et ordentligt svar på dit spørgsmål. Men vi er sikre på, at der er svar at finde hvis du stiller dette spørgsmål inde i en af ovenstående facebookgrupper. De er utroligt hjælpsomme til at komme med svar :-)

Skriv en kommentar