Facebook og danske rejsebloggere

I dette indlæg ønsker vi at lave et lille reklamefremstød for en ny Facebookgruppe ved navn ‘Danske Rejsebloggere‘, som vi oprettede så sent som i går. På Facebook findes der en del grupper for unge spirerende bloggere, hvor man kan dele sine indlæg og få fornyet inspiration fra hinanden. På den måde kan man blive en del af et community, man bliver set af andre bloggere og man får en base får at få nye følgere.

Herudover er disse facebookgrupper et godt sted at hente inspiration. Flere hverdags- og livsstilsblogs laver i årets løb nogle skønne indlæg om deres rejser og oplevelser i ind- og udland. Hertil kommer der et væld af gode billeder der bringer dig i en euforisk stemning. Vi ønsker at samle de skønne øjeblikke på ét sted og har derfor dannet gruppen ‘Danske Rejsebloggere’.

Du er mere end velkommen til at joine gruppen. Uanset om du selv har en blog eller om du søger inspiration til dine rejser. Hvis du selv er blogger vil vi pointere, at du er velkommen til at dele indlæg på gruppen så længe at det er rejserelateret. Det er altså ikke en gruppe, hvor vi ser hvad du fik at spise i går eller hvad du havde på. Vi håber at der kommer en masse dygtige bloggere til gruppen inden længe og at den snart sprudler med liv.

danskerejsebloggere

Skriv en kommentar