Få nye venner på rejsen

Vi har alle vores helt egen rejsestil. Nogen ønsker at være mere private, og andre ønsker at møde nye mennesker på deres rejser. Det åbner helt sikkert nye muligheder, hvis man er åben og imødekommende – og særligt hvis du rejser alene kan det have en stor betydning, at man stifter nye bekendtskaber på rejsen.

IMG_2978 copy

Bo på hostels

Det nemmeste sted at få nye bekendtskaber er ved at bo på et hostel. Vælg gerne et hostel med et stort fællesareal, hvor i kan møde nye mennesker. De personer der bor på hostels er ligesindede med dig selv – de er ude på eventyr, og de er med høj sandsynlighed lige så interesserede i at møde nye mennesker. Der er derfor en naturlig social vibe, hvor alle er venlige og imødekommende.

Du møder helt sikkert nye spændende mennesker hvis du booker et delt værelse med flere andre rejsende. Men det er ikke for alle. Hvis du ikke er til at skulle bo på et stort fællesværelse sammen med 8 andre, kan man ligeledes vælge at få et privat værelse. Der er stadig mulighed for at møde masser af mennesker i fællesarealerne.

Deltag i aktiviteter

Dine nye bekendtskaber kommer ikke til dig hvis du sidder alene henne i hjørnet 24/7. Sørg for at deltage i de aktiviteter der tilbydes. Hvis du f.eks. bor på et hostel bør du benytte dig af fællesarealet og køkkenet, og sørg for at deltage i aktiviteter som filmaftner eller festligheder. Tag evt på en pubcrawl. De arrangeres på flere hostels, og du vil møde en masse nye og lettere berusede mennesker.

Stil spørgsmål

Når du møder en person du gerne vil have kontakt med kan du altid bryde tavsheden med et spørgsmål. Prøv f.eks. at spørge personen om følgende:

  1. Hvor er du fra?
  2. Hvor har du været på denne rejse?
  3. Hvad er din næste destination?

Ved at stille spørgsmål som disse får du brudt isen, og du virker interesseret i vedkommende. Disse spørgsmål er meget basale, men de er en god icebreaker, og du kan hurtigt afkode, om det er en person du ønsker at bruge mere tid med.

Tag på en tour

Sørg for at tage på tours sammen med andre rejsende. Her vil man i løbet af en eller flere dage blive rystet sammen og få opbygget tillid til hinanden og måske endda et venskab. Det er naturligvis halvdyrt at tage på mange tours, fremfor at arrangere dem på egen hånd, men somme tider bliver hele oplevelsen meget bedre ved at opleve den sammen med andre, og du får som sagt muligheden for at opbygge nye venskaber. Det er værd at have med.

Couchsurfing

Couchsurfing betyder at man udlåner sin sofa til andre rejsende, og dette fungerer godt uanset om du selv stiller en sofa til rådighed, eller om du selv ønsker at benytte dig af couchsurfing tilbuddet. Du vil møde nye mennesker fra nær og fjern, og du kan få en sludder omkring deres kultur og deres land. Når du benytter couchsurfing vil du få muligheden for at komme helt ind under huden på de lokale. Sørg for at udnytte muligheden for at få et nyt bekendtskab eller blot en masse ny viden om destinationen du befinder dig på.

HVAD ER DIT BEDSTE TIP TIL AT MØDE NYE BEKENDTSKABER?

Save

Save

Skriv en kommentar