Her finder du de bedste events i Australien

Jeg har samlet en liste over gode links, som vi selv benyttede os af da vi var i Australien. Nemlig gode hjemmesider med oversigter over kommende events, festivals og arrangementer. Det kan være nyttigt at kende nogle datoer hvadend du skal planlægge en weekend i byen hvor du bor, eller om du er på en rundrejse på vej rundt i Australien og gerne vil have nogle helt specielle oplevelser med undervejs. Det er værd at planlægge sin rejse efter.

events

TimeOut, www.au.timeout.com

Dette er formentlig en af de sider vi brugte mest til planlægningen mens vi boede i Sydney. Her kan man se lokale nyheder, gode spisesteder og upcoming events. Hold dig hele tiden opdateret og få tilsendt et nyhedsbrev.

Weekend Notes, www.weekendnotes.com

Også et rigtig godt værktøj, uanset hvilken by du befinder dig i. Hold dig opdateret med de seneste events, og find et der passer netop dig.

City of Melbourne, www.thatsmelbourne.com.au

Hvis du bor i Melbourne kan du her finde en masse god inspiration til events.

Sydney, www.sydney.com

Bor du til gengæld i Sydney har du ligeledes en hjemmeside der er spækket med gode events, shows, markeder, festivals, sportsbegivenheder og meget mere. Jeg lover dig for at du ikke kommer til at kede dig.

South Australia, www.southaustralia.com

En hjemmeside med ideer til events i South Australia. Her findes blandt andet nogle gode events med mad og vin.

Visit Victoria, www.visitvictoria.com

Denne sider dækker de største begivenheder du finder i Victoria, og der er et imponerende udvalg at vælge ud fra.

Event Finder, www.eventfinder.com.au

Her kan du booke billetter til koncerter, festival, stand up og meget mere. Det er en slags billetnet der gælder for alle de største byer i Australien.

Australia, www.australia.com

Her finder du en oversigt over de helt store sportsbegivenheder samt festivals du ikke må gå glip af. Siden dækker Australiens største begivenheder.

Australia Day, www.australiaday.org.au

I Australien fejrer man Australia Day den 26. januar, og i Sydney overværede vi flere begivenheder og events i ugerne op til under en festival der hedder Sydney Festival. På hjemmesiden her kan man finde en oversigt over events landet over.

About Australia, www.about-australia.com

Endnu en side der forsøger at samle Australiens mange events. Man kan her søge blandt typer af events samt i hvilken by eventet skal foregå.

Surfing Australia, www.surfingaustralia.com

Er du vild med surfing? Så er denne side med en liste over events garanteret nyttig for dig. Her kan du kommer med som tilskuer ved de helt store turneringer.

Listen kunne blive ved, men vi har håndplukket nogle af vores personlige favoritter, og flere af de sider vi selv brugte hyppigt til at planlægge vores udflugter og rejse. HVAD ER DINE FORETRUKNE EVENTSIDER?

Skriv en kommentar