Europas største vandland, Aqualandia

Aqualandia er Europas største vandland med en masse sjove og våde forlystelser for både børn og voksne legebørn, og parken åbner netop i dag dørene op for den første dag i sæsonen. Når du er på ferie i Spanien er det klart et besøg værd at tage et smut forbi Aqualandia, der er et tropisk paradis for hele familien. Aqualandia dækker over et areal på hele 150.000 m2 og er fyldt med sjove aktiviteter.

vandland2

Forlystelser

Når du træder ind i vandlandet er noget af det første man lægger mærke til de store rutchebaner, der står som et højt tårn i det fjerne hjørne. Herudover ser man et væld af forlystelser og glade vandhunde. På hjemmesiden får man et meget godt overblik over parkens forlystelser. Her kan man blandt andet sortere dem alt efter barnets højde og hvorvidt om de kan svømme eller ej. Herudover kan der sorteres efter hvor meget spænding du ønsker på turen. Og her er da helt sikkert noget for enhver smag.

Verdens højeste ‘Capsule Slide’

Aqualandia kan prale med at have en af de vildeste forlystelser der findes i vandlande verden over. Nemlig verdens højeste ‘capsule slide’ kaldet VertiGo. Denne forlystelse findes også i andre parker i USA og Australien, men VertiGo er den højeste med sine 33 meter, hvoraf de 22 af dem er et vertikalt fald. Du opnår herved en tophastighed på op til 100 km/t.

Her finder du Aqualandia

Du finder Aqualandia i byen Benidorm, beliggende i Spanien ud mod middelhavet. Dette sikrer at byen har gode muligheder for et godt klima til et udendørs vandland. Du kan blandt andet tage en bus hertil fra Alicante, som Ryan Air har billige afgange til. Fra Alicante tager busturen ca 30 minutter.

Prøv også

I byen Benidorm har man samlet flere sjove forlystelsesparker for familien på ét sted. Hvilket gør det endnu lettere for familier at få en hyggelig familieferie. Du kan besøge:

  • MundoMar, en lille zoologisk have. De har ikke et stort udvalg af dyr, men du kan blandt andet se forskellige aber, fugle, små pattedyr, delfiner og søløver. MundoMar afholder flere shows hvor dyrene viser deres kunnen.
  • Terra Mitica, som er en forlystelsespark for hele familien. Og her er der helt sikkert også noget til de store børn. Jeg bliver selv helt svedig i håndfladerne ved at kigge på billederne på deres hjemmeside – for jeg er en kylling når det kommer til de helt store rutchebaner.

Aqualandia
Rincón de Loix, Benidorm
www.aqualandia.net
DSCN0428

Skriv en kommentar