Europas største trærutchebane i Heide Park

Er du en af dem der efterhånden har været Danmark rundt for at finde det bedste sommerland, men stadig savner en forlystelsespark der lige giver dig en tand mere action. Så det med at få planlagt en tur til Heide Park i Tyskland. Parken byder på forlystelser til alle størrelser – og udvalget er kæmpe stort.

heidepark trærutchebane

Forlystelserne

Blandt forlystelserne finder du klassikerne som træstammen, river rafting og “det gyldne tårn” som vi kender fra Tivoli i København. Derudover har Heide Park gjort sig stor og kendt på de mange rutschebaner. Parken har bl.a. trærutschebanen Colossos, der er den største trærutchebane i Europa og den højeste i verden, en rutschebane der både skal ses og prøves. Derudover er der flere rutschebaner med loops og hastigheder der hurtigt ødelægger frisuren. Parken rummer også forlystelser som karruseller i alle varianter, og tog eller monorail der tager jer rundt i parken og giver jer overblikket.

Børnevenligt

Forlystelserne er mange og kan opfylde alle behov. Derfor er parken et oplagt valg til familieturen, hvor både de små børn kan more sig, teenagerne og voksne kan få spænding, og forældrene kan slappe af. Parken er delt op i temaer og der er flere “lande” i parken der er dedikeret til børneforlystelser og aktiviteter. Samtidig finder du også alle boderne hvor der kan vindes bamser og andet merchandise.

Planlægning

Køreturen kan være lang, og satser man på at klare turen på en enkelt dag, skal man meget tidligt hjemmefra da parken størstedelen af tiden er åben 10-18. Men der er alternativer, så turen kan laves til en weekend tur. Udover Heide Park Hotel kan Heide Park tilbyde udlejning af hytter der ligger i gåafstand til parken, hvilket kan være praktisk da bilerne som regel ruller ind tidligt for at få så meget ud af dagen som muligt. Derudover er der tilknyttet en campingplads hvor man kan komme med campingvogn eller telt.

For at få mest muligt ud af dagen kan det være en god ide at besøge parken i perioder hvor tyskerne ikke har ferie/weekend, da køerne til forlystelserne godt kan komme til at stjæle alt for meget tid.

Skriv en kommentar