At bo på Hilton i Lissabon

Da vi i sin tid bookede rejsen til Portugal sad vi og shoppede en del rundt på nettet efter hoteller, og her var et stort udvalg. Ikke mindst kom vi forbi Hilton og vi blev nået lamslåede over prisen. Vi har nemlig altid haft en forestilling om at Hilton var dette dyre hotel, som man sjældent ville kunne få råd til. I mit hovede har Hilton altid ligget i den dyre ende af skalaen sammen med flyrejser på 1. klasse – hvilket endnu ikke har været en ting jeg har prioriteret højt på mine rejser.

Hilton_lissabon

Ikke desto mindre fandt vi dette hotelværelse på Hilton – godt på tilbud – og vi slog straks til. Hotellet i Portugal hedder DoubleTree og er beliggende i et fint kvarter i Portugal nær metrostationerne Saldanha og Picasoa. Hotellet er derfor let tilgængeligt og er ydermere indrettet i smuk moderne stil.

Kan man være skuffet over Hilton?

Jeg ved ikke om man kan tillade sig at være skuffede, for alt på hotellet er i den skønneste orden. Et flot moderne og rummeligt værelse, en stor dejlig seng, et nutidigt badeværelse samt faciliteter som et fitnesscenter samt en restaurant, som vi har planlagt at lægge et besøg ind forbi. Hotellet har derfor alt hvad man skal bruge. Men eftersom at det er et Hilton Hotel havde jeg også skyhøje forventninger.

Kritikpunkter

Det er svært at sætte et ord på hvad det præcist er der trigger min skuffelse. Det er for sin vis en kombination af at modtagelsen ikke var så ekstravagant som man nogen gange ser på film. En anden ting er værelsernes meget nære placering. Vi har haft et værelse på en utrolig smal gang med værelser placeret som sild i en tønde. Væggene er tynde og alt er lydt fra de andre værelser – lige fra skrigene børn til naboen der ruller gardinet op.

Stor ros til Hilton

Nu har jeg vist været lige rigeligt frk negativ, og jeg vil pointere at hotelværelset er langt over niveau på typiske hoteller mht indretning og decor. Betjeningen i lobbyen er venlig og hjælpsom, og mindsandten om vi ikke fik en dejlig varm cookie ved ankomsten. Nej det er skam ikke fordi at der mangler noget på deres service.

1763073_198_z

Skriv en kommentar