Er det en dreng eller pige? + Rejseupdate

Puha, det har været nærmest uudholdeligt at vente så længe denne gang, og vi har været ved at dø af spænding – men nu har vi endelig fået kønnet på den lille baby der spræller livligt inde i maven. Flere gange har jeg overvejet, om man bare skulle betale sig til en ekstra kønsscanning for at få lidt ro, men alligevel formåede jeg med nød og næppe at klare spændingen her helt frem til gennemscanningen i uge 19 – helt utroligt!

new-york-gravid

Kan i mon gætte hvad det bliver?

I får ikke lang tid til at gætte, for vi går lige straks til den store afsløring. Vi var inde til scanning sidste torsdag, og har lige skullet bruge et par dage på at fordøje nyheden, og på at få det fortalt til de nærmeste. Og vi kan nu endelig fortælle jer, at vi venter os en sund og rask lille dreng, og vi glæder os sådan til at møde ham og til at tage ham med på en masse spændende eventyr med vores lille familie. Det er simpelthen så rart at få kønnet på plads, så vi nu kan komme i gang med næste fase med valg af navn, indkøb af diverse nyt udstyr til børneværelset og til rejsen og meget mere.

New York Baby + rejseupdate

Terminen er stadig sat til midt november, hvilket betyder at vi lige kan nå et par rejser inden vi kommer alt for tæt på. I skrivende stund er vi netop hjemvendt fra New York, hvor den stod på masser leg og børnevenlige aktiviteter for Andrea, lidt sightseeing samt masser af shopping – særligt efter nyt babytøj, som kan passe vores lille nye vidunder.

Vi kan ikke afsløre alle de kommende destinationer, da ikke alt er på plads endnu, men i den kommende tid har vi planer om en tur til Göteborg og Harzen samt nogle småture i Danmark. Så der er pt ingen flyveture på programmet hvilket passer mig fint, da jeg finder det en smule ubehageligt at flyve med en stor mave (særligt længere henne i graviditeten).

Skulle du have interesse i at besøge nogen af disse destinationer, så husk at følge os på bloggen og sociale medier så du får alle vores tips og tricks samt inspirerende billeder og guides.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar