Er the Blue Mountains et must see?

Kun 2 timers kørsel uden for Sydney finder du en imponerende nationalpark – the Blue Mountains. Navnet på disse bjerge kommer fra et blåligt skær, som kan ses fra længere afstand. Der er en verden til forskel fra denne smukke nationalpark og storbylivet inde i Sydney, og derfor er the Blue Mountains velbesøgt af både lokale og turister.

IMG_8890 copy

Hvor ligger the Blue Mountains?

Som nævnt ligger nationalparken  the Blue Mountains uden for Sydney – nærmere bestemt 100 km mod vest. For at komme derud fra Sydney kan du passende tage toget, men vær opmærksom på at nationalparken strækker sig henover en del togstationer, og at der hermed er flere muligheder for stops på vejen. Det mest populære stop er dog Katoomba.

Hvad er værd at se?

Katoomba er helt sikkert værd at se for turister. Her er nogle bevarede gangstier omgivet af smuk natur. Her finder du også nogle af de mest besøgte attraktioner i the Blue Mountains. Blandt andet finder du ‘De tre søstre’ som er en klippeformation, samt et smukt panoramisk vandfald. Herudover byder nationalparken på Katoomba Scenic Railway som er som byder på skønne udsigter og masser gode muligheder for billeder.

Er the Blue Mountains et must see?

Det afhænger vel af hvem du stiller spørgsmålet. Der er ingen tvivl om at dette områder har nogle skønne panoramaudsigter der adskiller sig enormt fra det danske landskab vi er vant til. The Blue Mountains var det første sightseeing vi oplevede uden for Sydney, og vi var derfor meget imponerede – men i forhold til hvad vi oplevede på resten af vores tur rundt i Australien har denne nationalpark svært ved at kunne følge med. Så for os er dette ikke et nødvendigt must see, men om ikke andet en rigtig god oplevelse.

ER THE BLUE MOUNTAINS ET MUST SEE?

IMG_9143 copy

Skriv en kommentar