Babyboom, bryllupsklokker og fuldtidsblogging

Vi har lige lidt blandede, men rigtig gode nyheder vi gerne vil dele med jer. Det er knap så rejserelateret, men derimod blot nogen herlige ting der er sket her på hjemmefronten.

andrea

Endnu en baby-rejseblogger

Først og fremmest vil vi gerne fortælle jer, at der endnu en gang er babyboom her på bloggen, og at Andrea skal være storesøster. Vi venter os nemlig en ny lille rejseblogger, og vi har virkelig set frem til at kunne dele den gode nyhed med jer og alle i vores omgangskreds. Vi ved endnu ikke om det bliver en pige eller en dreng, men det vigstigste er jo også bare om barnet er sundt og raskt. Terminsdatoen er sat til den 14. november, hvilket er en smule upraktisk, da det kun er 2 dage før Andreas 2 års fødselsdag. Men det må vi jo tage med.

Vi er meget spændte på hvad fremtiden bringer når vi som familie går fra 3 til 4 personer – både på det personlige og familiære plan, men selvfølgelig også for vores rejseblog, som naturligvis vil kunne mærke lidt forandringer. Vi fortsætter naturligvis med at rejse som vi altid har gjort, for efter vores overbevisning bør man ikke stoppe bare fordi at man får børn. Tværtimod. Rigtigt nok kan det blive mere besværligt med f.eks. transport, rejsetid og store mængder bagage, men oplevelserne bliver til gengæld dét rigere, når man kan dele dem som familie.

Nu sagde jeg at i ville kunne mærke forandringer, for i fremtiden vil vi dele langt flere tips og historier til det her med at rejse med børn, som helt oplagt vil blive vores hovedfokus fremover. Vi vil også stadig tage på nogle enkelte eventyr uden børn, men vi vil forsøge på særligt lægge vægt på oplevelser i børnehøjde. Vi ser frem til at dele meget mere fra vores eventyr nu hvor 3 bliver til 4.

rejseblog

Bryllupsklokkerne ringer

Men vi har flere gode nyheder. Nemlig at Kris har været nede på knæ med et skønt frieri der fuldstændigt tog fusen på mig. Og dette betyder at bryllupsklokkerne ringer, og at vi skal giftes en gang ude i fremtiden! Vi har dog besluttet os for at udskyde det – formentlig til år 2019 – primært grundet den nuværrende graviditet samt et ønske om at hele vores familie skal kunne deltage. Men ikke desto mindre har vi mere tid til at glæde os til og forberede os til den store dag. Vi har nemlig allerede bestemt os for et tema for brylluppet, hvilket bliver “at rejse”, hvilket afspejler os og vores helt store passion. Vi har store planer om at gøre det til et gennemført temabryllup, og vi glæder os til at vise jer hele hele forløbet behind the scenes med opsætning af invitationer, borddækning, og meget mere.

Fuldtidsblogger?

Den sidste nyhed vi har at dele med jer i denne omgang er, at jeg nu er blevet fuldtidsblogger og bussiness owner for en stund. Vi er endnu ikke sikre på om det skal være en permanent ting, men i hvert fald frem til min barsel og forhåbentlig kan jeg også fortsætte hvor jeg slap efter barslen. Dette betyder at jeg nu får mulighed for at dedikere mere tid på bloggen samt webshop, hvilket jeg er ovenud lykkelig for, da det har været mine ambitioner i et langt stykke tid. Jeg håber at i vil kunne mærke de små forandringer på bloggen, som naturligvis betyder mange flere fremtidige indlæg, men også film på Youtube som vi nu lægger op hver eneste måned.

Hvad du måske ikke ser, er at jeg nu også har tid til en masse af det arbejde, som foregår bag bloggen. Nemlig indgåelse af aftaler med samarbejdspartnere, vedligeholdelse af hjemmesiden, opdatering af tidligere artikler, SEO optimering, billedredigering og meget mere.

Save

Save

Save

Save

6 Comments

Skriv en kommentar