D.C.

En tur på National Mall i Washington

Vi havde kun en halv dag at give af i Washington inden vi igen skulle ud på vejen. Det er ellers en rigtig smuk by med masser at se, og en dag skal vi helt sikkert tilbage til byen og opleve den endnu mere. Her er hvad vi nåede i Washington.

Capital Hill

Denne msmukke bygning placeret i den østlige ende af National Mall er fungerende som USA’s kongres. Her sidder den lovgivende regering.  Bygningens kuppel er på nuværrende tidspunkt under renovering, og der er tale om, at dette skal stå på i flere år. Så du må nøjes med at se bygningen med stillads lidt endnu. Fra Capital Hill har du desuden en smuk udsigt ud over Washington Monument og den store park.

image

Washington Monument

Dette er en stor Obelisk, der er placeret midt i National Mall. Man påbegyndte at bygge den tilbage i 1848 til ære for den første præsident George Washington. Obelisken stod dog først færdig i 1884. Bygningen er 169 meter høj, og du kan komme op i toppen for at få en smuk panorama udsigt. Billetterne er gratis, det er dog påkrævet at du har dem på forhånd. Skaf billetterne i Washington Monument Lodge på 15th street.

washington monument

Lincoln Memorial

I den vestlige ende af National Mall finder du Lincoln Memorial, der er et nationalt monument til ære for Amerikas 16. præsident Abraham Lincoln. Du finder desuden også en statue af netop Abraham Lincoln. Bygningen stod færdig i 1922, og har siden da været velbesøgt af turister.

image

Det Hvide Hus

Et must see for alle der besøger Washington. Dette er nok en af de mest kendte bygninger overhovedet. Dette har fungeret som den amerikanske præsidents embedsbolig siden 1800, hvor John Adams var præsident. Vær opmærksom på, at du kan se både for- og bagsiden af bygningen.

image

No Comments

Skriv en kommentar