En ny lille rejseblogger er kommet til verden

Vi har været lidt stille på bloggen den sidste uges tid, hvilket skyldes at vi har en rigtig stor nyhed, som har opslugt al vores tid. For de der følger bloggen har i noget tid vidst at vi har ventet os en lille ny her til november, og det er derfor med en enorm glæde, at vi nu kan præsentere jer for vores datter der kom til verden natten til mandag med en kampvægt på 2810 gram fordelt over 49 skønne centimeter. Hun hedder Andrea Nicoline, og vi ser frem til at tage hende med ud i den store verden.

andrea12

Vil der nu ske store forandringer på bloggen? Vi elsker stadig at rejse, og at skrive herom, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med. Dog vil det nok falde naturligt, at der på fremtidige rejser vil være mindre “action” og mere “familierejse” på programmet. Hvilket vi håber at i alle er indforståede med. Og vi har desuden masser af gode historier at fortælle fra tidligere rejser, så i kommer ikke til at kede jer.

Og bare rolig, dette bliver ikke en morblog, men fortsætter i de vante rammer med rejserelateret indhold. Vi synes blot at i skulle hilse på det lille vidunder, som skal med os på alle vores kommende rejser.

2 Comments

Skriv en kommentar