En guide til Magnetic Island

Magnetic Island er én af mange øer smukke øer langs den Australske østkyst. En stor del af øen er anlagt som nationalpark med vandrestier og øde strande der kan udforskes. Herudover er øen placeret i et af de mest solrige områder i Australien med hele 320 solskinsdage om året. Du finder øen 8 km ud for byen Townsville.

Magnetic Island
Mulige aktiviteter

Det giver måske sig selv at øen giver dig et stort udvalg af udendørs aktiviteter. Der er alle de almindelige action-prægede aktiviteter såsom dykning, snorkling, jet ski, bådtur osv. Ja faktisk er der nærmest ubegrænsede muligheder når det kommer til vandsport. Dette giver god mulighed for at udforske Great Barrier Reef. Er du ikke til vandsport har du også mulighed for aktiviteter som ridning, tennis eller Lawn Bowling (en australsk udgave af bowling).

Sådan kommer du ud til øen

Øen ligger som sagt 8 km fra Townsville, hvorfra du kan tage færgen. Færgeturen varer ca 25 minutter, og færgen sejler både frem og tilbage flere gange om dagen. Du kan tage færgen med og uden egen bil. Uden bilen koster turen $29 pr person retur, mens du kommer op på $180, når du har bilen med.

Sådan kommer du rundt på øen

Vi går ud fra at du ikke har medbragt egen bil med de priser. Det er dog nødvendigt at tænke over transporten, for strandene på øen ligger med stor afstand til hinanden. Der er mulighed for at leje en bil, at tage bussen, at tage en taxa eller at leje en cykel. Vi tog bussen rundt, men vi brugte en hel del tid på at vente på at den skulle komme og på at sidde i bussen på dens lange rute. Hvis vi skulle på turen igen ville det med sikkerhed være i en lejet bil.

Magnetic Island

Er Magnetic Island et must see?

Jeg vil ikke sige, at du misser det helt store, hvis denne ø bliver sprunget over. Det er en rigtig smuk ø, med masser af gode aktiviteter for hele familien. Men der er ikke noget på denne ø, som du ikke ser andre steder. Mange af de udendørs aktiviteter på østkysten er meget det samme: snorkling, dykning, jet ski osv. Jeg vil dog anbefale at i får udlevet alle jeres udendørs aktiviteter, når nu i har muligheden for at udforske dem. Og det kunne sagtens være på Magnetic Island.  Vi havde en rigtig hyggelig dag på øen som var utroligt smuk – men oplevelsen var ikke ny.

Magnetic Island

3 Comments

    • Det er rigtig godt at høre! Øen er utrolig smuk og en rigtig god oplevelse :P Så det er skam ikke fordi at oplevelsen ikke kan anbefales – blot at der er mange steder på østkysten der tilbyder det samme

      • Det tror jeg gerne på, trods alt er mange strande praktisk talt det samme, også andre steder i verden. Men jeg har aldrig været i Australien, så denne kunne godt få lov til at være den første jeg så. :P

Skriv en kommentar