En guide til ikke at miste og glemme ting på rejsen

Jeg har en tendens til altid at miste og glemme ting på rejsen. Jeg har efterladt et par dyre solbriller på en bænk i Australien, en sandwichmenu i en sporvogn i Amsterdam og få mig ikk startet på ting jeg har glemt at medbringe på rejsen. Jeg har derfor sammensat nogle tips for mig selv og alle andre, og jeg håber og tror på at dette er et mirakelmiddel mod min glemsomhed.

Brown clothes hangers

Samme sted hver gang

Lad altid tingene ligge de samme steder hver gang – hvadend det er i kufferten eller på hotelværelset. Start ud med at holde den samme rutine – på den måde skal du ikke rende rundt og lede efter hotelnøglen, din bikini eller hvadend du nu har forlagt. Generelt er det en god ide at holde alle dine ejendele i nærheden af din kuffert under hele opholdet. Spreder du dem ud over hele værelset og dets skuffer og skabe er der langt større sandsynlighed for at du glemmer at få noget med – selvom det er mere overskueligt når dit tøj ligger i skabet.

Pak til næste dag

Har du en udflugt tidligt næste morgen er det en god ide at alle dine ting er pakket og klart. Jeg har selv nogle morgener hvor jeg ikke er helt vågen og derfor ikke tænker klart – derfor er det rart at alt er arrangeret dagen forinden og man ikke glemmer alting.

Dobbelt tjek altid

Du er på vej hjem fra ferien, kufferten er pakket og du er på vej ud af hoteldøren en sidste gang. Men husk nu at dobbelt tjekke værelset inden du forlader det. Har du medbragt hele garderoben, alle toiletsager og elektronisk udstyr? Giv dig selv tiden til lige at dobbelt tjekke rummet – om det så tager 10 sekunder eller 5 minutter. Pak evt dagen forinden og giv dig tid til at se efter. Dette råd gælder selvfølgelig også på offentlige steder – og det kunne flere gange have gavnet mig.

HUSKER DU ALTID DINE TING? OG HVAD ER DINE BEDSTE RÅD TIL AT HUSKE DINE TING PÅ REJSEN?

Skriv en kommentar