Aktiviteter og seværdigheder ved Circular Quay i Sydney

Circular Quay er en centralt beliggende bydel i Sydney, med nogle af Sydneys største og mest besøgte attraktioner. Her finder du Operahuset, Sydney Harbour Bridge en masse hyggelige spisesteder og meget mere, men Circular Quay også stedet hvorfra du tager færgen til Manly og flere attraktioner i Sydney. Circular Quay er Sydneys bankende hjerte, og hermed kommer der en lille guide med anbefalede attraktioner og aktiviteter.

CBD_sydney

Operahuset

Sydney Opera House er placeret ved sydsiden af Circular Quay. Dette er en af Australiens mest besøgte seværdigheder med hele 8,2 millioner turister hvert år. Kom helt tæt på Operahuset og mærk klinkerne på bygningen eller tag en gåtur rundt langs havnefronten og se Operahuset fra flere vinkler. Der er yderligere et rigtig godt udsyn på Operahuset fra Sydney Harbour Bridge.

Mad med udsigt

Langs promonaden ved Operahuset ligger der et væld af hyggelige cafeer med udsigt ud over havet. Udsigten og stemningen er i top, men vær opmærksom på turistfælderne iblandt spisestederne. Et godt tip hertil er at se på maden der serveres til de øvrige gæster før i sætter jer.

Royal Botanical Gardens

Fortsætter man gåturen længere ud af stien fra Operahuset havner man i Royal Botanical Gardens. En rummelig park med store græsarealer. Parken er utroligt smuk, så forkæl dig selv med en god lang gåtur i parkens kroge.

The Rocks

På Nordsiden af Circular Quay støder man på området The Rocks. Dette er den gamle bydel i Sydney, med smalle gader og ældre bygninger. I sommeren bliver der hver weekend afholdt The Rocks Market med hyggelige boder med alt fra smykker, etnisk mad og Silent Disco (et koncept hvor du står med høretelefoner og danser til musikken).

Sydney Harbour Bridge

Boen der samler Sydneys nordlige halvdel med den sydlige. Broen er smuk på afstand, men det kan også klart anbefales at tage gåturen henover broen og få den spektakulære udsigt ud over byen. Ønsker du yderligere spænding kan du melde dig til en Bridge Climb, hvor du kommer helt op på toppen af Sydney Harbour Bridge med en endnu bedre udsigt ud over byen.

Færgeture

Fra Circular Quay afgår færgerne mod Manly, Watsons Bay, Shark Island , Toronga Zoo og meget mere. Færgene benyttes hyppigt både af lokale og turister, og har afgang fra Circular Quay hvert femte minut.

CBD

Fra Circular Quay får du byens bedste udsyn ud over CBD – City Bussiness District – og Sydneys skyline. Et smukt syn, som kan nydes fra alle vinkler fra havnepromonaden.

Skriv en kommentar