En guide til at få billige Broadway billetter i New York

Jeg elsker teater og musical shows, og jeg har efterhånden set de fleste. Jeg vil klart anbefale dig at tage ind og se en musical på dit besøg til New York, da du her finder nogle af de bedste skuespillere og dansere, og du dermed vil få en helt igennem fantastisk oplevelse. Musical billetter er ikke just billige – gennemsnitsprisen ligger nemlig på $100 pr billet. Jeg har derfor fundet nogle metoder til, hvordan du skaffer disse billetter til billigere penge.

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

chicago musical new york

TKTS boder

På Times Square finder du nogle boder markeret med TKTS i store røde bogstaver. I disse boder kan du skaffe billige billetter til forestillinger den selvsamme aften og spare op til 50%.

  • Vær forberedt på at dit foretrukne show er udsolgt, og find dig en backup.
  • Hvis du vil undgå, at dit foretrukne show bliver udsolgt for næsen af dig, bør du møde op når boderne åbner. Se åbningstiderne samt location her. Vær dog forberedt på, at der kan være lang kø.
  • Der er et større udvalg af billetter hvis du kommer i weekender frem for i hverdage – af den simple årsag, at der afholdes flere shows i weekenderne.

Min erfaring: Jeg har købt billetter i disse boder 2 gange. Første gang mødte vi op da boderne åbnede, og stod i en times lang kø før vi måtte sande at alle de gode billetter var væk. På mit andet besøg mødte vi op en time før showet og fik lige præcist de billetter vi ønskede os. Så man kan både være heldig og uheldig.

Deltag i lotteriet

Her er der mange penge at spare. Nogle udvalgte shows afholder et lotteri, hvor der er mulighed for at købe ekstraordinært billige billetter til mellem $30 og $40. Det kræver dog at du vinder lotteriet. Sådan gør du:

  1. Undersøg først om den musical du ønsker at se afholder et lotteri – det kan du blandt andet se her: broadwayforbrokepeople.com
  2. Herefter møder du op ved teateret hvor musicalen bliver afholdt og smider dit navn med i lodtrækningen. Hvis i er flere skal alle jeres navne naturligvis med i puljen for større vinderchancer.
  3. Hvis du vinder, får du mulighed for at købe 2 billetter til billige penge. Hvis i er 3 personer eller flere, skal i dermed stadig betale fuld pris for den sidste.

Husk, at du SKAL være til stede når de trækker vinderen. Og at du kun kan deltage i et lotteri på samme dag hvor du ønsker at se showet. Vi var heldige at vinde i lotteriet da vi skulle se Rent, men jeg har ikke nogen anelse om hvor store ens chancer er.

Tilmeld dig et nyhedsbrev

Ved at tilmelde sig Playbills nyhedsbrev kan du muligvis få fingrene i billige billetter. I dette nyhedsbrev får du seneste nyt fra teaterverdenen, samt anmeldelser og gode rabatter. Så du får både et indblik i hvilken forestilling der passer netop dig, og samtidig mulighed for gode priser med op til 50% rabat.

Få et samlet overblik

Brug hjemmsiden broadwayforbrokepeople.com og få et samlet overblik over billetpriser og rabatter. På denne hjemmeside finder du en liste over Broadway shows, og hvilke rabattyper der gør det billigst for dig.

 

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

Skriv en kommentar