En god nyhed – og forandringer i sigte

Vi er netop vendt hjem fra vores tre ugers roadtrip på østkysten i USA, og vi har nu haft god tid til at dele en god nyhed med vores familie og venner. Der er nemlig store forandringer på vej for os, og vi er nu endelig klar til at dele nyheden med jer her på bloggen.

miami_sunset3

Nyheden der forandrer alt

Vi venter os en bette én til november, og det vender op og ned på hele vores verden. Pludselig skal man til at tænke på barnevogn og bleer, og man skal forberede sig mentalt på, at 2 bliver til 3. Kris og jeg har gennem de seneste 10 år delt mange spændende oplevelser sammen, og vi ser frem til at dele disse øjeblikke med en lille ny tilføjelse til familien.

Bloggens fremtid

Familieforøgelsen får praktisk talt ikke den store betydning for bloggens fremtid. Vi fortsætter naturligvis med at skrive herinde, for vi elsker at dele vores oplevelser med jer, og vi nyder at høre jeres feedback herpå. Vi vil fortsat være rejselystne og opsøge de store oplevelser, dog indenfor de nye rammer der hører med til at være en familie.

I skal derfor ikke regne med, at vi hopper faldskærmsudsping fra et fly eller bestiger bjerge i den nærmeste fremtid. Derimod vil der helt naturligt komme mere om indhold om familieferie og og familievenlige aktiviteter, hvilket flere af jer i øvrigt har efterspurgt. Så vi håber at de små forandringer falder jer i god smag, og at i stadig ønsker at følge med på trods af bloggens små forandringer.