Design museum i London

Er du det mindste design interesseret bør du tage et kig forbi designmuseet beliggende i London ved Themsen nær Tower Bridge. Den nærmeste tube er Tower Hill eller London Bridge. Museet blev grundlagt tilbage i 1945 og har mere end 200.000 besøgende årligt.

design museum

Hvad kan du se?

Designmuseet i London er et af de førende museer når det kommer til moderne og nutidigt design. På designmuseet dækker de en bred vifte af designdiscipliner og du ser udstillinger indenfor møbeldesign, produktdesign, industriel design, grafisk, mode og arkitektur. For at se hvilke udstillinger der kører netop nu bør du se deres hjemmeside for mere info.

Faciliteter

Foruden 3 etager fyldt med nutidigt design har du mulighed for at få et lille pitstop på museets cafe. Her sælger de lette snacks, sandwich, kage samt drikkevarer. Herudover bør du tage et stop forbi museumsshoppen hvor der sælges keramik, smykker, print og bøger.

Priser og åbningstider

Entre til museet koster £12.40. Børn under 16 koster £6.20 og har du studiekort slipper du med £9.30. Priserne er skruet lidt i vejret, men pengene går til at museet kan forny sig med nye udstillinger så på den måde er de givet godt ud. Har du et London Pass kan du få indgangen gratis. Museet har åbent dagligt fra 10.00 – 17.45, men sidste chance for adgang er kl 17.15

Design museum
Shad Thames, Bermondsey,
Læs mere på www.designmuseum.org

 

Har du besøgt London Design Museum?

Skriv en kommentar