Desert Safari i Dubai

På vores første dag i Dubai havde vi arrangeret en Desert Safari, som er en must do, når du er i Dubai. Vi fik VIP turen hos Knight Tours, med en privat chauffør og masser af uforglemmelige oplevelser ude i ørkenen. Der findes flere selskaber, der arrangerer Desert Safari, men vi vil anbefale jer at tage med Knight Tours, som tilbyder jer en fantastisk oplevelse med hele pakken. Vi blev hentet og bragt til hotellet, til en fantastisk heldagstour, der startede med ørkenkørsel og blev afsluttet med god underholdning.

S P O N S O R E R E T

Dubai desert safari

Ørkenkørsel i 4WD

Vi blev afhentet på vores hotel kl 15, og blev transporteret ud til et mødested ude i ørkenen, hvor vi skulle mødes med de andre, som var med på den samme tour som os. Der var i alt 10 4WD biler fyldt med andre turister, der var klar til at få sig en god oplevelse. Her ved mødepunktet fik vi lidt tid til at tage nogle billeder af ørkenen og sandbankerne. Her var vores chauffør /guide i øvrigt fantastisk til at få taget nogle gode billeder af os. Dejligt at man ikke engang behøvede at spørge, og billederne er lige til at smide i familiealbummet.

Kan man tage på ørkenkørsel med en baby?

Det korte svar er – ja det kan man godt. Der er mulighed for at få installeret et babysæde i bilen til lejligheden, og desuden kan man selvfølgelig fortælle chaufføren at de skal køre forsigtigt. Vores chauffør var meget opmærksom på vores datter, og sørgede hele tiden for at køre ”den babysikre rute” uden vilde bump og hæsblæsende kørsel. Faktisk kørte han så forsigtigt, at vores datter kunne tage sig en god lang middagslur undervejs. Så vi følte at vi var i trygge hænder, og kunne stadig få lov til at nyde turen og udsigten ude i ørkenen.

Desert Safari Dubai

Spisning, show og underholdning

En Desert Safari hos Knight Tours er ikke kun 4WD kørsel ude i ørkenen. Der medfølger også en del underholdning, som fuldender oplevelsen. Blandt andet kan du opleve:

  • et besøg hos en beduinby
  • at få en henna-tatovering
  • at klæde sig i traditionelle arabiske dragter
  • at ride på en kamel
  • at ryge vandpibe
  • spisning mens man kan nyde solnedgangen
  • underholding med blandt andet en mavedanser

Da vi havde VIP turen blev maden serveret lidt afsides ved et privat bord, hvor der var dækket op kun for vores lille familie. Her fik vi lidt snacks samt jordbær og champagne mens vi nød vi solnedgangen i ro og mag før vi igen tilsluttede os de andre til underholdningen.

Desert Safari Dubai

Vil vi anbefale at tage på en Desert Safari?

Ja helt sikkert! Det var alt sammen en fantastisk oplevelse, lige fra at blive kørt rundt på sandbankerne, at se solnedgangen med et glas champagne i hånden, at klæde sig i traditionelle dragter samt det flotte mavedanseshow. Desuden havde vi en rigtig flink guide der hjertens gerne fortalte os om Dubai og besvarede alle de spørgsmål vi måtte have. En Desert Safari er klart et must i Dubai, og vi kan varmt anbefale Knight Tours.

 

Se også vores film fra Dubai

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Dubai og Knight Tours, men alle meninger er vores egne

Save

Save

2 Comments

Skriv en kommentar