De 5 bedste markeder i London

Gå på opdagelse blandt de bedste markeder i London. Ugen lang finder du masser af gode fund i gemmerne hos de mange hyggelige boder. Hvad det er antikviteter, lækker mad eller mode du går efter. Hvert marked har et område hvorindenfor de har speciale, så undersøg mulighederne inden du begiver sig afsted.

londonmarked

Camden Market

Dette marked har en fantastisk atmosfære og en masse boder, hvor du kan fordybe og finde nogle gode fund. Det er tilmed muligt at prutte lidt om prisen. Camden Market er godt besøgt, særligt i sommerperioden, hvor det vrimler med mennesker, men ikke desto mindre er det en oplevelse du ikke må være foruden. Camden Market er åbent alle ugens dage fra kl 11-18, og den nærmeste undergrund er Camden Tube Station.

Porto Bello Road Market

Dette marked finder du i Notting Hill. Markedet er egentlig et marked for antikviteter, men om lørdagen finder du en masse blandede boder med mad, frugt, makeup, smykker og meget mere. Markedet er et besøg værd alene for den gode stemning. I nærområdet omkring markedet ligger der desuden en masse gode butikker og restauranter. Markedet har åbent fredag og lørdag fra kl 9-19 og den nærmeste undergrund er Notting Hill Gate

Spitalfields Market

Et indendørs marked, der har åbent alle dage. I bør besøge markedet i weekenden, da det er her, at der er flest boder. På Spitalfields Market kan du finde alt indenfor vintage, møbler smykker, mad og meget mere. Udvalget varierer en del fra dag til dag. Adresse: 16 Horner Square (u-stop: Liverpool Street)

londonmarked2

Brick Lane Market

Et skønt marked med masser af mad og vintage samt et mix af forskellige kulturer der mødes på ét sted. Markedet har åbent hver søndag fra 9-17. Adresse: Brick Lane (u-stop: Liverpool Street)

Borough Market

Londons ældste marked der kan dateres helt tilbage til middelalderen. Borough Market er et af de absolut bedste mad markeder i London. Prøv nogle af de lokale specialiteter og giv dig i kast med en masse spændende mad. Som bonus kan det nævnes at Jamie Oliver efter sigende skulle hænge ud her en gang imellem. Markedet har åbent torsdag fra 11-17, fredag fra 12-18 og lørdag fra 8-17 og er placeret under London Bridge. Tag derfor undergrunden til London Bridge Station.

HVILKET MARKED I LONDON ER DIN FAVORIT?

Save

2 Comments

Skriv en kommentar