Gode julemarkeder i Tyskland

Julen er over os, og vi har valgt at imødekomme den i form af en række indlæg fyldt med god julestemning. Vi giver dig ideer til julens udflugter, aktiviteter og meget mere. Vi starter her ud med en liste over gode julemarkeder i Tyskland, som du med fordel kan tage til her i julen.

Striezelmarkt_dresden

Dresden

I Dresden finder du hele 11 forskellige julemarkeder samlet til din fornøjelse. Så alt hvad du kunne tænke dig er lige for dine fødder.

Nürnberg

Et stort marked med alverdens boder der straks vil bringe dig i julestemning. Julemarkedet åbner sine døre første gang den sidste fredag før den første søndag i advent.

Berlin

Ud over at være Tysklands hovedstad er Berlin også det ypperste sted for julemarkeder. Byen over finder du hele 50 forskellige julemarkeder. Det mest populære heriblandt er dog Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche med mere end 2 millioner besøgende hvert år.

Cologne

Hvert år op til jul spredes der en ganske særlig magisk stemning over byens centrum. Millioner af besøgende tilstrømmer hvert år for at være en del af højtiderne, der traditionen tro åbner den sidste mandag før advent.

Nuremberg_christmas market

Hamborg

Julemarkederne i Hamborg rummer julestemning for alle. Der er hele 15 forskellige markeder, hvor du kan prøve forskellige julegodter og få julehyggen ind under huden.

Stuttgart

Dette julemarked kan dateres helt tilbage til 1692 og er et af de mest kendte markeder i Tyskland. Markedet rummer mere end 300 boder der slanger sig gennem gaderne, med stort udbud af velduftende specialteter.

Worms

En time syd for Frankfurt finder man Worms, en af Tysklands ældste byer. Her finder du ca 50 boder samt en skøjtebane. Herudover er byen virkelig hyggelig at vandre rundt i ved juletid.

München

Markedets boder omkranser hvert år det 100 fod høje juletræ på Marienplatz. Oplev julestemning hver aften kl 17.30, hvor der vil blive sunget julesalmer ud over rådhusets balkon.

christmas market

Save

Save

Save

Skriv en kommentar