De bedste deals på rejser finder du her

Vi har netop taget en uge fri i efteråret, og har bestemt os for at vi skal ud og rejse. Men hvor skal man tage hen? Jeg elsker at kigge på diverse dealsites for gode ideer og inspiration til nogle billige og fornuftige rejser. Jeg har flere gange surfet rundt på dealsites efter gode tilbud, og har fundet et stort udvalg af rejser til både ind- og udland.

londoneye

Sweetdeal

Jeg bruger ofter sweatdeal i og med at de har en nem og overskuelig app. Her kan jeg hurtigt holde øje med seneste tilbud. De har omkring 25 deals på ad gangen.

Bownty

Denne dealsite samler alle de bedste deals fra flere af Danmarks største dealsites på ét sted. Herudover kan du filtrere din søgning med pris og rabatstørrelse. Der er et rigtig stort udbud på denne dealsite.

Takeoffer

Siden har et skønt brugervenligt deisgn der giver mig lyst til straks at booke en rejse. Dealsitet har en stor variation af storbyferie og badeferie, som helt sikkert vil passe til de fleste rejsende.

Travelbird

Endnu en god dealsite hvis du søger at komme på en billig rejse. Rejserne er opdelt i forskellige kategorier så du nemt og enkelt kan finde hvad du søger.

Skriv en kommentar