Darling Harbour – en bydel fyldt med aktiviteter

Darling Harbour er en havnepromenade, hvor man kan gå hele vejen rundt langs vandet. Her var der et stort udvalg af hyggelige spisesteder i forskellige prisklasser, og der var stort set uendeligt med muligheder for underholdning. Man kan tydeligt mærke at dette er et område der til dagligt rummer meget liv og aktiviteter, og flere steder hang der store plakater, som viste kalenderen for de kommende events. Jeg vil her forsøge at sammenfatte nogen af alle de aktiviteter der findes ved Darling Harbour.

IMG_8041
Af attraktioner kan nævnes en Australian National Maritime Museum, Madame Tussauds, Sea Life (aquarium), Wild Life (zoo). Herudover findes der en lang række af aktiviteter du kan udforske såsom en 9D action biograf, Flight Experience, Bowling, M9 Laser Skirmish, Racecenter samt et utal af forskellige selskaber der tilbyder cruises med båd eller Jet i Sydney Harbour. Og naturligvis ikke glemme LG Imax, som er en 4d biograf som sidder med rekorden for verdens største skærm.

Hvis du ikke synes at alt det jeg lige har beskrevet var nok for at fylde kalenderen, så kan jeg tilføje at der holdes utroligt mange events i Darling Harbour. Imens vi boede der var det ofte flere gange i måneden, og der var tale om større festivals. Som sagt, Darling Harbour er et rigtig hyggeligt område, og jeg tvivler på om du kommer til at kede dig.

Skriv en kommentar