Danmarks bedste rejseblog

Opdagelse.dk er netop blevet kåret som Danmarks bedste rejseblog, og vi er simpelthen så beærede over vores nye titel! Det er rejsesøgemaskinen Travelmarket, der i år har afholdt denne konkurrence med et stærkt felt af dygtige rejsebloggere. Læs mere om konkurrencen.

danmarks-bedste-rejseblog

Vores ambitioner

Til en pressemeddelelse blev vi spurgt ind til hvad vores ambitioner er med bloggen, og drømmen er naturligvis at vi en dag kan gå all in med denne rejseblog, og at komme ud og opleve verden og at skrive herom med tips, tricks og gode ideer. Vi brænder nemlig for at rejse, og for at skrive herom.

Tak til vores læsere

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke vores læsere for at følge med, og for alle de kommentarer og spørgsmål i stiller. Disse spørgsmål medvirker til at skabe nyt indhold til bloggen. Og uden jeres interesse for bloggen ville Opdagelse.dk ikke have været hvor bloggen er i dag. Så det er vi super glade for!

Vis os din støtte

Vi håber naturligvis, at i fortsat vil vise os jeres støtte. Det kan i gøre ved at følge os på sociale medier: BloglovinFacebookPinterestInstagramGoogle+Twitter

Eller du kan støtte os ved at benytte dig af vores affiliate links, der er spredt lidt rundt på bloggen. Disse links er med til at give os en lille indtjening, når du handler hos den pågældende shop, og det koster dig ikke noget at bruge disse links.

Og så er du naturligvis velkommen til at skrive os en kommentar eller et spørgsmål, så vi kan holde bloggen og samtalen kørende.

3 Comments

Skriv en kommentar