Danmarks bedste rejseblog?

Vi er spændte på om vi kan gøre det igen! For tilbage i 2016 vandt vi titlen som Danmarks Bedste Rejseblog da Travelmarket afholdt en konkurrence. Det er stadig helt surrealistisk at vi rent faktisk vandt den titel med så mange gode danske rejseblogs derude på markedet. Så det var en titel vi var meget beærede over. Vil du hjælpe os med at vinde igen?

Danmarks_bedste_rejseblog

Stem på os – så er du rar!

Nu afholder Travelmarket den samme konkurrence én gang til, og vi står nu over for at skulle forsvare titlen. Og det er da noget af et pres og en titel at leve op til, så vi håber selvfølgelig at i vil støtte os i vores “kamp” for endnu en gang at blive Danmarks Bedste Rejseblog. Vi håber derfor at i vil støtte os ved at stemme på Opdagelse.dk inde hos Travelmarket! Så vil i gøre os umådeligt glade! Der er ingen krav til registrering, og man stemmer blot ved at gå ind på dette link og klikke på “stem nu”.

Det kan vi vinde

Titlen alene er nærmest den største præmie i sig selv. At vi vandt sidste år satte i hvert fald skub i en masse nye tiltag og en masse nye henvendelser fra samarbejdspartnere, som har gjort det muligt for os at gøre bloggen endnu bedre. Konkurrencen er opdelt i 2 dele – en jurybestemt og en brugerafstemt konkurrence. Foruden titlen som afgøres af en jury følger også et rejsegavekort til 1. 2. og 3. pladsen. Og ligeledes vinder vinderen af brugerafstemningen (Danmarks Mest Populære Rejseblog) også et rejsegavekort. Så det er jo en dejlig præmie når man rejser meget.

 

 

Skriv en kommentar