Tilbage til Istiden hos Aalborg Zoo

Vi har tilbragt en dag i Aalborg Zoo, hvor vi havde nogle fornøjelig timer omgivet af enestående dyr fra hele verden. Her i indlægget vil vi fortælle jer om vores oplevelse.

IMG_2181

Tilbage til Istiden

Hos Aalborg Zoo har du nu mulighed for at se fortidens skabninger side om side med dyrene som vi normalt forbinder med zoologiske haver. Udstillingen ‘Tilbage til Istiden’ består nemlig af store mammutter, sabeltigre samt uldhårede næsehorn. Alle disse dyr er skabt i naturlig størrelse, og har sit helt eget område nær indgangen. Det er en spændende udstilling der giver dig et bedre indblik i tilværelsen for de for længst uddøde væsener.

IMG_2624

De mægtige isbjørne

Vi var vældigt begejstrede for at møde isbjørneparret der lever i Aalborg Zoo. Først og fremmest er det længe imellem at vi har set isbjørne i zoologiske haver, men også fordi at de havde et helt fantastisk anlæg som virkelig gjorde det muligt at følge med i deres færden. Du kan se isbjørne bevæge sig både over og under vandet, og du har dermed mulighed for at komme helt tæt på. De 2 isbjørne hedder Malik og Lars, og de kan dagligt følges på et webcam direkte fra livet i anlægget.

IMG_2190

Flere dyr hos Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo har du mulighed for at møde mange af de mest populære dyr. De har nemlig løver, tigre, giraffer, zebraer, isbjørne og brunbjørne samt et udvalg af fugle, aber og reptiler. Se en oversigt over alle dyr, og se om Aalborg Zoo også har dit yndlingsdyr.

Du møder dyrene i forskellige zoner. I det Afrikansk område kan du f.eks. se flere dyr der bor i små afrikanske hytter, eller du kan få et overblik ud over savannen fra et plateau med bænke. Dette lille plateau er oplagt til et stop for at spise sin madpakke, hvor man samtidigt kan sidde og kigge ud til giraffer, zebraer og strudse.

Du kan nemt tage en runde i parken og se dyrene i dit helt eget tempo, men vi anbefaler at man så vidt muligt følger de daglige aktiviteter i Aalborg Zoo, hvor flere af dyrene dagligt bliver fodret. Dyrene er langt mere aktive, og loigger ikke og gemmer sig henne i hjørnet når de bliver fodret. Du kan se fodringer af pingviner, søløver, orangutanger, elefanter, rovdyr og næsebjørne. Husk endelig at møde op til fodringerne i god tid – især når det er højsæson da det ellers kan knibe med pladserne.

IMG_2320

Praktisk info

Entreprisen til Aalborg Zoo er 155 kr for voksne og 95 kr for børn. Hvis du har planer om at besøge Aalborg Zoo flere gange i løbet af året vil vi anbefale dig at købe årskort, da det stort set allerede har tjent sig ind ved andet besøg (399kr for voksne og 320kr for børn). Et årskort varer i et år fra udstedelsesdatoen, og kan desuden bruges til ét besøg i 4 andre zoologiske haver (Givskud Zoo, Odense Zoo, Jesperhus og Ree Park). Priser er vejledende – du kan læse mere om priser og åbningstider på Aalborg Zoos hjemmeside.

Til dig med børn

  • Du kan leje en trækvogn til al jeres ekstra bagage.
  • Der findes pusleborde ved flere toiletter, men du kan finde den nærmeste ved at kigge i brochuren du får udleveret ved indgangen.
  • De serverer god is til de lune sommerdage
  • Du kan selv medbringe en madpakke, som du kan spise på bænke rundt omkring i parken. Der er desuden mulighed for grill-selv ved Grillhytten.
  • Børnene kan lege på en rigtig hyggelig legeplads midt i parken
  • Parken har et suttetræ, hvortil du kan aflevere dine sutter

IMG_2471

 

Har du besøgt Aalborg Zoo?

 SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Aalborg, men alle meninger er vores egne

VisitDenmark logo org

Save

Save

Skriv en kommentar